Gå til sidens hovedinnhold

Sikter mot kvartfinale

Vålerengas juniorer skal ut i tøff bortekamp i fjerde runde i NM.

Et av årets store målsetninger for Vålerengas U-gruppe er å ta juniorlaget til topps i NM. Neste hinder på veien er Odd Grenland i Skien.

- Vi har et håp om å kunne avansere til kvartfinalen, men nå er vi litt redusert i forhold til hva vi kan stille med. Det ser ikke ut som vi får med noen av juniorene i A-troppen, og i tillegg er Jensen og Strandberg på utlån i andre klubber. Da mangler vi noen landslagsspillere. Det hadde vært tøft for alle lag å ta vekk de, sier juniortrener Andreas Holter til vif-fotball.no.

- Men de som er igjen er også gode fotballspillere og vi drar til Skien for å vinne, men vi vet det blir en tøff kamp. Vi ønsker å gå hele veien i NM, men vet vi må ha litt flyt for å nå så langt.

Gledelig for Holter er det at Gudmund Taksdal Kongshavn er meldt spilleklar til kveldens kamp, etter å ha pådratt seg en skikkelig lårhøne i 2.divisjonskampen mot Tønsberg på mandag.

Vålerengas tropp: Gudmund Taksdal Kongshavn, Kristian Krohn Holm, Emilio Garcia, Prince Mambouana, Stian Eriksen, Soliman Aoudia, Andreas Aanesrud, Haakon Farstadvold, Savas Tirit, Momodou Darboue, Chuma Anene, Håvard Nielsen, Stefan Mimic, Lars Vincent Andersen, Mikael Johansen, Pål Strømberg, Martin Gooderham

Kampstart i Skien er kl. 18.00

Reklame

KANONSALG: Halv pris på bestselgere hos Oakley