Gå til sidens hovedinnhold

Sikter mot studentsuksess

Høgskolen i Oslos populære utested "Samfunnet" har blitt større og bedre. Nå vil styret prioritere HiOs egne studenter.

Bislett: I "Samfunnets" nyoppussede lokaler møter Lokalavisen utestedets styreleder og nestleder. De er i full gang med å gjøre i stand til kveldens åpning.
Vi har brukt sommeren til å pusse opp og utvide lokalene. Her inne åpner vi en egen spritbar "Chill and refill", der det vil være 20-årsgrense, sier nestleder Eirik Busch.

Etter utvidelsen kan de studentkjære lokalene romme opptil 500 studenter.
Mesteparten av klientellet har til nå vært studenter fra HiO, BI og UiO. Nå ønsker vi å rette oss mer mot HiO og studentene her. Selv om det er hyggelig at andre studenter trives her, vil vi først og fremst å gi et studenttilbud for skolens egne, fortsetter leder Kristoffer Kvinge.

Gir egne medlemsfordeler

Og for å sikre sine egne studenter adgang, har man nå innført et nytt system.
Vi vil opprette studentmedlemsskap. Dette vil gi medlemsfordeler som lavere inngangspris og fremrykk i køen. Medlemskapet vil være forbeholdt studenter på Høgskolen, presiserer lederen.

På tross av innskjerpingene håper gutta fortsatt å se studenter fra andre skoler.
Det vil selvsagt fortsatt være rom for studenter fra andre skoler. sier Kvinge. Vi tror og håper at de nye forbedringene vil slå an og at "Samfunnet" forblir studentsted nummer én på haugen, ligger den treffsikkre lederen til, med et glimt i øyet.

Søker nye ansatte

"Samfunnet" drives idag av studenter.
Vi har et styre som jobber gratis. I tillegg har vi ansatt studenter som jobber som vakter og bartendere, disse lønnes for jobben, sier Kristoffer Kvinge.

Utestedet har åpent hver ukedag fra klokken 15.00 og utover. Åpningstidene varierer fra 15.00-23-30 mand./tirs., 15.00-01.00 onsdag og 15.00-03.30 torsdag. Fredag/lørdag holdes diverse arrangementer.

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren