*Nettavisen* Nyheter.

Siktes for Hudson-drap

Foto: AP Photo/Illinois Department of Corrections

Jennifer Hudsons tidligere svoger siktes for tre drap.

02.12.08 03:16

Den tidligere svogeren til filmstjernen og musikeren Jennifer Hudson, William Balfour vil bli siktet for drapene på Hudsons mor, bror og nevø, melder NTB.

Klikk på bildet for å forstørre.

Jennifer Hudson da hun vant Oscar for rollen i «Dreamgirls» sammen med mamma Darnell Donerson som ble skutt i sitt hjem. Foto: AFP/Scanpix

Hudsons mor og bror ble funnet skutt og drept i morens bolig i Chicago fredag 24. oktober. Samme dag etterlyste politiet Hudsons syv år gamle nevø, etter at han hadde vært borte siden drapene fant sted.

Påfølgende mandag ettermiddag fant politiet liket av Julian King (7) i en hvit SUV.

Siktes for tre drap
27-åringen ble pågrepet mandag, og politiet i Chicago opplyser at han vil bli siktet for tre tilfeller av drap.

William Balfour er stefaren til Hudsons døde nevø, og skal være den eneste mistenkte i saken.

Den tidligere straffedømte 27-åringen har tidligere fortalt politiet at han er uskyldig, men har til nå nektet å ta løgndetektortest for å bevise sin uskyld.

Klikk på bildet for å forstørre.

SAVNET: Den syv år gamle nevøen til Oscarvinner Jennifer Hudson er savnet etter drapene på Hudsons familie Foto: (Scanpix)

Mannen var tidligere var gift med Hudsons søster Julia, og har tidligere blitt avhørt om drapene, og har vært omtalt som en person av interesse for politiet. Han satt fengslet mistenkt for å ha brutt vilkårene for en prøveløslatelse da han formelt ble arrestert på nytt.

Politiet har tidligere sagt at de ikke har funnet et spesifikt motiv for drapene på Oscar-vinnerens mor og bror, men sier at det var «husbråk» og bråk i familien.

Stor stjerne
Jennifer Hudson ble en stor stjerne etter at hun deltok i «Idol». Hun vant ikke konkurransen, men sikret seg kort tid etter en rolle mot Beyoncé Knowles i filmen «Dreamgirls».

Innsatsen var så god at hun fikk en Oscar. Nylig ga hun ut sin debutplate som etter utgivelsen har toppet hitlistene i USA.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.