*Nettavisen* Nyheter.

Siktet far får delta i sønnens begravelse

Steinkjer (NTB): Politiet mener den siktede faren til den 15 måneder gamle gutten som døde i sitt hjem i Vanvikan i Nord-Trøndelag i slutten av november, må få delta i sønnens begravelse.

- Det er tross alt snakk om foreldrene til gutten. Vi er villige til å strekke oss veldig langt, sier lensmann Gunnar Solli ved Leksvik og Inderøy lensmannskontor til Adresseavisen.

Selv om den siktede morens forsvarer tidligere har uttalt at gutten skal begraves denne uken, er det foreløpig ikke fastsatt noen dato.

Gutten ble funnet død i parets bolig i Vanvikan i Leksvik kommune på Fosen onsdag 27. november. Begge foreldrene er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Mens guttens 26 år gamle mor ble løslatt, er den 29 år gamle faren varetektsfengslet.

29-åringen har ifølge sin forsvarer ytret ønske om å være til stede i begravelsen.

- Han vil imidlertid ikke ha politi der. Det synes han blir for voldsomt. Om det er slik at politiet må være i begravelsen sammen med min klient, så vet ikke jeg hvordan han stiller seg til det, sa advokat Trond Peder Nilsen til Adresseavisen forrige uke. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.