Gå til sidens hovedinnhold

Siktet for drap - forsvarer fikk munnkurv

En kvinne i 20-årene er funnet drept i Trondheim. Den siktedes advokaten fikk munnkurv.

Ifølge politiet ble en kvinne i slutten av 20-årene funnet drept i leiligheten sin i Trondheim torsdag ettermiddag. Politiet er ikke i tvil om at kvinnen ble drept, men ønsker ikke å si noe om hva som har skjedd.

En 24 år gammel mann bosatt i Trondheim er siktet for forsettelig drap. Han ble pågrepet om lag tre og en halv time etter at den drepte kvinnen ble funnet.

Mann pågrepet og siktet
Omstendighetene omkring drapet er ikke kjent.

- Kvinnen ble funnet klokken 13. Vi vil ikke kommentere om det var noen relasjon mellom disse to, motiv eller hvordan kvinnen ble drept. Til det er vi altfor tidlig i etterforskningen, sier politioverbetjent Geir Olav Granbo ved Sentrum politistasjon i Trondheim til Nettavisen.

Politiet er i ferd med å gjennomføre tekniske undersøkelser på åstedet. Det er derfor for tidlig å si hva som har skjedd, påpeker Granbo.

Ingen tvil om at hun var drept
Han påpeker at politiet er i en svært tidlig fase av etterforskningen og vil ikke gå ut med flere opplysninger foreløpig. Det pågår nå varsling til pårørende.

Inntrykket som møtte politifolkene som kom til kvinnens leilighet torsdag ettermiddag, skal ha vært slik at det ikke var tvil om at hun var blitt drept, melder NTB.

Den siktede 24-åringen er ikke en kjenning av politiet. Mannen meldte seg for politiet, og ble pågrepet uten dramatikk.

Den døde ble torsdag kveld fraktet til St. Olavs Hospital i Trondheim for obduksjon.

Munnkurv
Christian Wiig er oppnevnt som forsvarer for den drapssiktede. Han har selv fått innsyn i sakens dokumenter, men har måttet skrive under på at verken presse eller hans klient skal få innsyn i dem.

- Jeg har aldri i en drapssak opplevd å bli ilagt en dokumentklausul som dette, sier Wiig til Adressa.no.

Fredag klokken 10 vil politiet holde en pressekonferanse om hendelsen på politihuset.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken