*Nettavisen* Nyheter.

Siktet for drapsforsøk på kona

Foto: Holm, Morten (SCANPIX)

Ektemannen (47) som politiet mener knivstakk sin egen kone ble fengslet i fire uker.

11.01.11 22:43

– Når vi ser på skadene på hans kone, selve handlingen og legger til hvor ille dette kunne gått, uten all den gode hjelpen hun fikk av tilfeldige forbipasserende på stedet, mener vi det er riktig å sikte 47-åringen for drapsforsøk, sier politiadvokat Jon Aga i Romerike politidistrikt til rb.no.

47-åringen sitter nå varetektsfengslet på Ullersmo. Der vil han sitte i minst fire uker.

Hans knivstukkede kone (31) ligger fortsatt på Ullevål universitetssykehus.

– Husker ingenting
Den 47 år gamle mannen hevder fortsatt å ikke huske noe fra det som skal ha skjedd. Hans forsvarer, Gunhild Lærum forteller at siktede har det vanskelig.

– Han husker ingenting fra hendelsen, og ble svært opprørt da han ble fortalt om skadene på sin kone. Når det gjelder siktelsen har vi ennå ikke fått snakket om den. Så hvordan han reagerer på det, vet jeg foreløpig ikke sier Lærum.

Etter samtaler med politiet mener politiet at de har siktet rett mann.

Få detaljer
Politioverbetjent Bjørn Teigen ved Lillestrøm politistasjon sier til RB at de foreløpig ikke vil gå ut med hva de har av motiv-teorier.

– Siktede sier han ikke husker noe. Fornærmede har vi ennå ikke hatt noe offisielt avhør med, så vi må vente litt, sier Teigen.

Han kan heller ikke fortelle hvor hardt skadet den knivstukkede kona er, eller var. Han kan ikke si noe om antall knivstikk.

– Vi har etterlyst dette fra Ullevål, men har foreløpig ikke fått noe, sier Teigen.

Les flere saker fra Romerikes Blad her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.