RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siktet for Oslo-skyting pågrepet i Kragerø

Sist oppdatert:
Kragerø (NTB): En 22-årig mann som var etterlyst etter en skyteepisode i Oslo, ble søndag pågrepet i Kragerø etter en omfattende politiaksjon i både Aust-Agder og Telemark.

Ved 10-tiden søndag formiddag fikk politiet melding om det som ble beskrevet som uforsvarlig kjøring. En politipatrulje stoppet bilen og fant ut at sjåføren var etterlyst, men han klarte å kjøre videre, opplyser Agder politidistrikt.

Bilen ble senere funnet i Arendal, og politiet aksjonerte mot et hus som viste seg å være tomt. Da politiet slo til mot et annet hus, ble tre personer pågrepet og tatt med inn til avhør.

- De er bekjente av siktede, men hadde ikke noe med denne saken å gjøre, og de er løslatt. Etter hvert fikk vi vite at 22-åringen var på vei østover, og han ble pågrepet i Kragerø uten dramatikk, sier operasjonsleder Ove Austenaa i Agder politidistrikt til NTB.

Også to personer som var i følge med den siktede, ble pågrepet. En av de pågrepne er løslatt, mens to av dem vil bli overført til Oslo politidistrikt, opplyser operasjonsleder Erik Nordal i Telemark politidistrikt.

Store, væpnede politistyrker deltok i aksjonen søndag, og de fikk også bistand fra politihelikopteret fra Oslo. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere