RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Atle Jørstad (iOslo.no)

Siktet for underslag - vant 550.000

Sist oppdatert:
En tidligere radiovert tilsto grovt underslag. Så vant han på skrapelodd.

Den tidligere radioverten Paul W. Lyle (63) fra Kansas innrømmet tidligere denne uken at han hadde underslått penger fra sin tidligere arbeidsgiver, American Media Investments.

Grunnen skal ifølge nettstedet Joplin Globe være at mannen var avhengig av skrapelodd, og trengte penger for å kunne fortsette å vinne.

Underslo en halv million
Under rettssaken kom det fram at Lyle skal ha underslått rundt 508.950 kroner fra sin arbeidsgiver.

Ifølge sheriff Sandy Horton i Crawford County fant etterforskere ferdigskrapede skrapelodd til en verdi av mer enn 30.000 dollar eller 176.650 kroner i en av skuffene på kontoret til Lyle på radiostasjonen han jobbet for.

Vant på «andre-sjansen»
Men selv taperlodd kan gi gevinst i Kansas. For to uker siden ble nemlig Paul W. Lyles navn trukket ut i «andre-sjansen» i et lotteri i Kansas.

Loddet ble trukket ut blant andre taperlodd og ga en premiepakke som til sammen er verdt rundt 96.000 dollar - eller drøyt 550.000 kroner.

- Det er som å bli truffet av lyn to ganger - et som tar livet av deg, og et som vekker deg til liv igjen, sa Lyle til Joplin Globe da han fikk beskjeden.

Lyle, som ikke får beholde storgevinsten, får trolig 5 til 17 måneders straff, men slipper trolig å sone straffen i fengsel, skriver AP.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere