Kvinnen, som er rundt 19 år, anmeldte forholdet ved 04-tiden søndag. Hun har forklart at tre gutter voldtok henne i et telt i skogen ved Tryvann. Der har det i helgen pågått et større russetreff. Kvinnen blir tatt hånd om og undersøkt på voldtektsmottaket, opplyser Oslo-politiet ifølge NTB.

En av de tre guttene som er pågrepet er 17 år gammel, de to andre er 18 år. Fornærmede er russ, opplyser politiet til Nettavisen.

- De tre ble pågrepet klokka 04.35, kort tid etter at politiet fikk inn anmeldelsen. De sitter i arresten her og vil bli avhørt senere i dag, opplyser vaktleder Kjell Pedersen ved kriminalvakten ved Oslo politidistrikt til Nettavisen.

Også i Sandefjord er det anmeldt en voldtekt i helgen.

Politiet i Vestfold mottok klokka 21.15 en anmeldelse fra en kvinne i 20-årene fra Sandefjord. Kvinnen opplyste at hun var blitt voldtatt i Bugårdsparken lørdag kveld. Etterforskning ble iverksatt.

Forholdet skal ha skjedd mellom klokka 20.00-20.30. Gjerningspersonen blir beskrevet som mann i 30-årene, kraftig bygget, hadde måne med krans, iført dongeribukse, sort hettegenser og hvit T-skjorte. Var iført en sløyfe. Snakket nordlandsdialekt. To andre menn var også tilstede, ifølge fornærmede. De blir beskrevet som noe yngre. En av dem hadde briller.

Politiet i Vestfold er interessert i tips på telefon 02800/333 44400.