RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siktet i Sigrid-saken fengslet i fire nye uker

Sist oppdatert:
Oslo (NTB): Den 37 år gamle mannen som er siktet for drapet på Sigrid Giskegjerde Schjetne, ble torsdag varetektsfengslet i fire nye uker av Oslo tingrett.

I denne perioden er han underlagt brev- og besøkskontroll.

Den drapssiktede ble fremstilt i et fengslingsmøte i Oslo tingrett torsdag formiddag. Tidligere denne uka stilte han i politiavhør for første gang siden jul.

- Han har vært i avhør, men jeg ønsker ikke å si noe om innholdet i dette avhøret, sier politiadvokat Cecilie Gulnes i Oslo-politiet til Dagbladet.

Før jul ble han tvangsinnlagt for judisiell observasjon på Dikemark sykehus. Siden det har mannen nektet å la seg avhøre av politiet. I forrige fengslingsmøte, for en måned siden, sa han at han var villig til å snakke med politiet igjen, men han ønsket da at dette skulle foregå som et rettslig avhør med pressen til stede - en ordning politiet ikke ville gå med på.

Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) ble funnet drept i Oppegård sør for Oslo 3. september i fjor. Da hadde store letemannskaper lett etter henne i en måned, etter at hun forsvant ved Østensjø i Oslo natt til 5. august. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere