RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siktet mann kom blodig til politiet

Foto: Holm, Morten/Scanpix
Sist oppdatert:
Den siktede mannen i 20-åra møtte opp hos politiet med blodige klær i formiddag.

En kvinne i slutten av 20-åra ble ved 12-tida fredag funnet drept i en leilighet på Skedsmokorset. Leiligheten leide hun av en av lederne i Romerike politidistrikt, melder Romerikes Blad.

Kort tid før funnet møtte den siktede mannen opp hos politiet. Blodig. Det forteller politadvokat Kåre Kalvå i Romerike politidistrikt

– Akkurat hva han sa, eller formidlet er noe uklart. Men han hadde blod på klærne og de opplysningen han kom med førte til at politiet reiste til leiligheten på Skedmokorset, sier Kalvå.

Politiadvokaten forteller at mannen møtte opp hos politiet ved 11.30-tida.

Skal avhøres i kveld
Den siktede mannen bor i Lørenskog og politiet har i ettermiddag også undersøkt mannens leilighet. Hvilke funn de gjorde der vil ikke politiadvokat Kalvå kommentere.

– Vi mener vi har siktet rett mann for drapet. Og åstedet bærer preg av at det har skjedd et drap der. Det er vi ganske sikre på, sier Kalvå.

Mannen i 20-åra skal i ettermiddag og kveld i avhør på Lillestrøm politistasjon. Tidligere i dag var han til lege der politiet sikret seg både urin og blodprøve av den siktede.

Tenner lys
Den døde Skedsmo-kvinnen har et barn under ti år. Ifølge Kalvå skal ikke barnet har vært tilstede da drapet fant sted.

I kveld har flere av den avdøde kvinnens venniner samlet seg for å tenne lys utenfor det aktuelle huset der hybelleiligheten ligger. Politiet forteller at de nærmeste pårørende til offeret er varslet om hva som har skjedd.

Det var politiet som fant den drepte kvinnen i utleiedelen til en av Romerikes politidistrikts ledere.

Les flere saker fra Romerikes Blad her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere