RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Silvstedt kler på seg

Sist oppdatert:
Den blonde bomben Victoria Silvstedt har kommet til erkjennelsen at hun må satse på annet enn sine to talenter. Se bildene.

(SIDE2): Dermed planlegger hun å legge sin turbulente modellkarriere på hyllen og bli forretningskvinne i stedet. Hennes nye lidenskap er skjønnhetprodukter som hun skal lansere sammen med sin mor Ulla.

- Jeg har noen år igjen som modell. Men det blir ingen flere midtsider. Playboy har kommet med et tilbud, men mannen min syntes ikke det passet seg så jeg sa nei. Vi planlegger å få barn sammen så snart som mulig, sier Silvstedt til Expressen.

Utroskapsrykter

Silvstedt har blitt et stadig mer kjent navn de siste årene. Men med suksessen har det fulgt rykter om at hun fester mye og er utro mot mannen Chris Wragge. Silvstedt har instendig benektet begge deler.

Satser naturlig

Planen var å kalle den nye kosmetikkserien for Victoria S, men det ble stoppet av Victoria's Secret. Etter planen skal serien lanseres i Storbritannia neste år.

- Vi har snakket om det lenge. Alt skal være av naturlige produktet, og hete ting som midtsommernatt og lignende. Engelskmennene synes jo at alt slikt er så eksotisk, sier Ulla Silvstedt til avisen.

Under ser du bildene fra Victoria Silvstedt i Cannes i år. Vi skal altså se mindre av slikt i fremtiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere