Simon Cowell blir TV 2-dommer

Foto: FOX (All Over Press)

Og Side2 gir deg muligheten for en personlig audition med Idol-skaperen.

02.04.09 08:25

(SIDE2:)

NB: Saken under var Side2s aprilspøk i 2009. Om du nå leser den etter å ha funnet den i vårt arkiv så er du herved advart.

TV 2 henter inn den legendariske grinebiteren Simon Cowell for å skape enda mer drama i sin nye talent-satsning «X-Factor», som kommer på TV 2 til høsten.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Cowell er mannen som utviklet hele «X-factor»-konseptet, men det var ikke enkelt og overtale briten til å si ja til en plass som gjestedommer i dommerpanelet i den norske versjonen.

Dyr investering
- Vi har nok aldri betalt så mye for en dommer til noen av konseptene våre før, innrømmer informasjonskonsulent Bjarna Laastad i TV 2, uten at han vil si akkurat hvor mye TV 2 har punget ut. Men etter det Side2 erfarer er snakk om opp mot ti million kroner.

- Dette er vår største talent-satsning noen sinne, så vi følte det var nødvendig å hente inn store navn, forklarer han.

- Vi tror Simon Cowell vil bringe akkurat det lille ekstra som vil gjøre «X-factor» til Norges nye favorittprogram.

«Mr. Nasty»
Cowell har tidligere vært dommer i både den britiske versjonen av «Idol» og «X-factor» og i den amerikanske «American Idol», og er kjent for sine krasse og frekke uttalelser, uttalelser som har skaffet ham kallenavnet «Mr. Nasty».

Til tross for at Cowell er kjent som knallhard dommer har han stor innflytelse og kan løfte talenter opp på stjernehimmelen både gjennom programmene sine og gjennom sine tette bånd til platebransjen.

Vinn audition
Side2 har som eneste norske redaksjon fått tilgang en egen audition med Cowell, og den skal vi gi bort til en av våre lesere.

Dette betyr at en av dere får møte og opptre for Simon Cowel. Den vi plukker ut vil være sikret videre kvalifisering fra de innledende rundene, og i tillegg har Simon Cowel muligheten til å gi denne personen muligheten i et av sine internasjonale konsepter.

Send mail i dag
Dersom du tror dette er ditt livs sjanse så send oss en mail på side2@nettavisen.no i løpet av dagen i dag. Legg ved lydfil eller video av når du selv opptrer, eller gi oss en så nøyaktig beskrivelse som mulig av hvordan du vil opptre for Cowell.

NB: Saken under var Side2s aprilspøk i 2009. Om du nå leser den etter å ha funnet den i vårt arkiv så er du herved advart.

Den heldige vinneren vil høre fra oss innen kort tid og auditionen vil finne sted i Oslo i løpet av mai. «X-factor» har en nedre aldersgrense på 16 år, men ingen øvre grense. Både enkeltpersoner og grupper kan melde seg på.

Les mer: Karlsen dømmer igjen

Simon Cowell vil være gjestedommer i panelet som består av vår egen Jan Fredrik Karlsen, Peter Peters og Mira Craig. Programleder blir Charlotte Thorstvedt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.