Simonsen fant lykken

- Dere er så flotte at jeg får hjerteinfarkt!

25.05.06 21:04


BILDESPESIAL: Glamourfest for ny single

(SIDE2): Eks-stortingspolitiker Jan Simonsen var i storform og spøkte høyt og lavt da han festet med de unge og vakre på utestedet «Cliche» i Oslo onsdag kveld.

- Her var det mye pent å se på, gliser Simonsen.

Han måtte pusse brilleglassene gjentatte ganger etterhvert som temperaturen steg i takt med inntoget av stadig flere glamourmodeller på utestedet.

Ny single
Eks-politikeren blant de inviterte kjendisene da artistgruppa Manoueuvres (MNVRS) lanserte sin nye singel og musikkvideo.

Gruppa har tidligere vært en ren dansegruppe, og har danset for en rekke kjente hip-hop og dance-band. Nå danser de endelig i egen musikkvideo.

- Elendig danser
- Men hvordan er det med dansekunnskapene dine, Simonsen?

- Hø-hø. Jeg er en elendig danser! Men hva skal jeg danse for, når det er så mange unge og begavede dansere her? Nei, det overlater jeg til dem, sa festens eldste.

- Men jeg liker veldig godt å høre på musikk. Derfor tok jeg også turen, skynder han å legge til og smiler pent til modellene Eva Helland og Terese Haraldsen.

Sommerhit?
MNVRS nye singel heter «Rock the floor», og gruppa håper de har klart å levere en sommerhit. Onsdag kveld fikk de også drahjelp av eks-Cæsarstjerne Christian Strand, som opptrådte med landeplagen «Maybe Baby».

Programleder for realityserien «Dansefeber» på TVNorge, Ketil Tefke, hadde mange lovord om gruppa. Han opptrer selv i den ferske musikkvideoen.

Tefke tror på dansen
- Jeg har kjent disse danserne - nå også sangerne - i ti år. Og sånn som jeg ser det, har de et klart potensiale til å slå gjennom, mener han.

Gruppa blander upbeat musikk med dans. Tefke mener dans er blitt høyaktuelt etter en vinter med to danseprogrammer på TV.

- Jeg opplever at det er blitt langt større fokus på dans, og stadig flere begynner seg å interessere seg for dansing. Dessuten har det blitt en større etterspørsel etter profesjonelle dansere, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.