RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Simpsons får afro-makeover

Hvorfor har Marge fått svart afrohår? Og alle i familien har på seg flip flops?

(BIIPMAG): Simpsons-familien har gått igjennom en radikal makeover når de skal vises på den angolske tv-stasjonen Bue.

Rastafletter og flip flops
Homer har fått på seg shorts og en t-skjorte med afrikansk mønster, Marges knallblå hår er erstattet av en svart afro, Lisa har fått rastafletter og alle i familien har på seg flip flops.

For å nå frem til nye publikumsgrupper har familiemedlemmene i den populære tv-serien «The Simpsons» fått en brun hudtone og en afrikansk stil i en ny reklame for den angolske tv-stasjonen Bue. Nederst på bildet står setningen: «The Simpsons: Nå i Angola».

I mer enn 90 land
Selv om familien har fått en ny afrikansk «look» i reklamen så vil familiemedlemmene fortsatt være i en gul versjon når tv-serien har premiere neste måned.

«The Simpsons» er en av tv-seriene som har gått lengst i verden og første episode kom allerede i 1987. Serien sendes i mer enn 90 land og har blitt dubbet til mer enn 45 språk. I USA starter den 20.sesongen om den helsprøe familien 27.september.

Feirer 20 år
For å feire 20.års jubileet dukker det også opp noen spesielle personer i den morsomme serien: popgruppa Coldplay skal bli animert i en episode, men det er bare vokalisten Chris Martin som får snakke. Homer inviterer bandet hjem til huset i Springfield etter at han vinner et lotteri.

I tillegg har også musikklegender som U2 og the Rolling Stones gjesteopptredener i serien, ifølge Rolling Stone.

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere