(Spillmagasinet): Fans av verdens mestselgende spill har sangivelig grunn til å glede seg til det kommende «Sims 3».

ALT OM: iPhone

Spillet kommer med en rekke nyheter. Du kan blant annet velge opp til fem egenskaper til simmene for å skape unike personligheter. Nytt designverktøy er også på plass og skal gi store muligheter til å skreddersy simmenes størrelse og fasong, hudfarge, hårfarge og -stil, fasong og farge på øynene, klær og ekstra tilbehør. Tilsvarende skal verktøyet for å innrede husene være forbedret

Mer fra SPILLMAGASINET:

Omgivelsene skal denne gangen også være sømløs slik at du fritt kan stikke over til naboen for en kopp varm kaffe, ta en tur til byen og treffe venner eller gå en tur i parken.

«Sims 3 skal dessuten inneholde oppgaver som kan løses og mål som kan nås på kort og lang sikt og gir spillet mening utover å leke allmektig skaper.

EA har samtidig annonsert at livssimulatoren «Sims 3» er utsatt til 2. juni. Opprinnelig skulle spillet vært ute i januar eller februar 2009. Spillskaperen Will Wrights andre simulator, «Spore», var det første spillet som ble sluppet samtidig til PC og Mac, og Macworld.com ser det som sannsynlig at det samme vil skje med «Sims 3», skriver nettsiden.

Macworld skriver dessuten at utsettelsen er den første indikasjonen på at spillet vil slippes til iPhone. Også «Spore» er sluppet til iPhone og iPod Touch.

Les mer om spillet på detaljsiden for «Sims 3».

På forsiden av Spillmagasinetfinner du flere gode saker om spill.