RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Singh på rundens lag

Sist oppdatert:
Harmeet Singh stod for to målgivende mot Haugesund og ble belønnet med plass på rundens lag.

Første serierunde er unnagjort og tradisjonen tro kommer flere av mediehusene med rundens lag dagen etter siste kamp i runden er ferdigspilt. Vålerenga vant 2-1 mot Haugesund etter to sene scoringer av Håvard Nielsen og Martin Pusic. Harmeet Singh stod for målgivende pasning på begge målene og blir belønnet med plass på rundens lag flere steder.

Singh stod for flest målgivende pasninger av alle i Tippeligaen 2010, da han var nest sist på ballen hele 11 ganger. I fjor scoret han to mål, men var ikke nest sist på noen scoringer.

Dagbladet (papir)

Harmeet Singh - 7 (Hovmester)
Kommer inn like før pause. Er voldsomt utslagsgivende for Vålerengas snuoperasjon med to målgivende pasninger de siste ti minuttene.

VG (papir)

Harmeet Singh - 8
Innbytteren snur kampen ved god bevegelse, smarte løp, godt blikk og en nøyaktig fot. To målgivend pasninger.

PS: I VG er Singh rundens spiller, da han som eneste på rundens lag får karakteren 8. Fem spillere fikk karakteren 7.

Ny superbørs

VG kjører i år en helt ny superbørs, som inneholder målvaktspasninger, ballinnehav, pasningssikkerhet med mer.

VG kan også fortelle at Vålerenga ved å snu kampen til seier gjorde noe laget ikke klarte én eneste gang i 2011-sesongen.

Vålerenga-keeper Lars Hirschfeld hadde 26 pasningsforsøk i løpet av kampen og traff på 21. Med en pasningssikkerhet på 80 % var han hele 7 % foran nestemann på lista, AaFKs Sten Grytebust.

Vålerenga hadde også mest ballinnehav i første serierunde, med 70 %. Tromsø (slo FFK 1-0 hjemme) hadde 67 %. Vålerenga traff på 79 % av pasningene laget gjorde (451 av 568) og var med det nest best totalt sett. Tromsø (439 av 545) traff på 81 % av sine pasninger.

Fegor Ogude hadde 90 pasningsforsøk i løpet av kampen og traff på 75, noe som gir 83 % pasningssikkerhet. Det er nest flest forsøk i løpet av første runde. Mara Mbodji forsøkte 101 pasninger og traff på 83, altså 82 %. Ogude var første rundes femte mest pasningssikre spiller med sine 83 %, Miika Koppinen var best med 89 % (50 av 56 pasninger til medspiller).

Vålerenga var fjerde best i avslutninger. Det ble avsluttet 13 ganger mot Haugesund, 7 av de var på mål. Rosenborg (slo 3-1 hjemme mot Brann) avsluttet 20 ganger og var best, men hadde også 7 på mål. Sogndal (slo Odd 4-0 borte) hadde flest avslutninger på mål med 9, av totalt 14 avslutninger.

TV2 Sporten/altomfotball.no

Også her er Harmeet Singh eneste Vålerenga-spiller på rundens lag. Han får karakteren 7 av 10.

"På midtbanen tar Vålerenga-innbytter Harmeet Singh en av plassene, etter å ha kommet inn og sørget for to målgivende da Vålerenga snudde 0-1 til 2-1 mot Haugesund", skriver TV2.

Nettavisen har ikke lagt ut sine rundens lag foreløpig. Vi oppdaterer denne saken når de er ute.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere