*Nettavisen* Nyheter.

Singh scoret for U21

Harmeet Singh scoret sitt første U21-landslagsmål mot Estland og sikret uavgjort for Norge.

05.06.09 23:28

Vålerengas midtbanespiller Harmeet Singh spilte hele kampen for Norge U21 i privatlandskampen borte mot Estland fredag ettermiddag. Singh spilte sin fjerde U21-landskamp.

Norge var det klart beste laget mot Estland, men klarte ikke å vinne i kampen som var en oppkjøring frem mot neste ukes EM-kvalifiseringskamp mot Slovenia, melder fotball.no.

- Vi styrte det meste og spesielt førsteomgang var bra. Det ble litt dårligere etter pause, men vi vant vel 10-2 i sjanser og burde vunnet, sier U21-landslagstrener Øystein Gåre til fotball.no.

Singh scoret

Til tross for overtaket i 1.omgang ble det ikke scoring. Istedet var det Estland som tok ledelsen med 18 minutter igjen å spille. Seks minutter senere utlignet Singh med sin første scoring på U21-landslaget. Singh spilte vegg med Start-spiller Mads Stokkelien og satte ballen i mål fra noe skrå vinkel.

Men selv om det ikke ble seier er treneren fornøyd med gjennomkjøringen.

- Vi byttet mye i andreomgang og fire allerede i pausen for å få brukt hele troppen. Det gjorde at andreomgang ble litt dårligere enn den første, men vi skapte nok også da til å vinne, fortsetter han.

U21-trener Gåre trekker spesielt frem det offensive som positivt.

- Det var tilgang til mye bra offensivt spill og vi fikk jobbet med struktur og forberedt oss godt til kampen til uka. Vi fikk også en del svar, både positive og negative. Så dette var en nyttig kamp for oss, sier Gåre.

Estland U21 - Norge U21 1-1 (0-0)
Privatlandskamp, Kapriorg stadion, 200 tilskuere

Mål: 1-0 Edwin Stüf (72.min), 1-1 Harmeet Singh (78.min)

Gule kort: Jonathan Parr, Norge og Martin Psegodajev, Estland

Norge (4-2-3-1): Lasse Staw (Andrè Hansen 46.min) - Magne Simonsen (Håkon Skogseid 46.min), Håvard Nordtveit, Mads Dahm (Kim Andre Madsen 78.min), Joachim Thomassen (Per Egil Flo 46.min) - Harmeet Singh, Ruben Yttergård Jenssen (Peter Orry Larsen 46.min) - Tarik Elyounoussi (Magnus Lekven 69.min), Jo Inge Berget (Erling Knudzson 59.min), Jonathan Parr - Mads Stokkelien

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Morten Olsen/Digitalsport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag