RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Singh starter mot Rosenborg

Sist oppdatert:
ULLEVAAL STADION (vif.no): Harmeet Singh starter sin første Tippeligakamp for Vålerenga når han erstatter skadde Kristofer Hæstad i oppgjøret mot Rosenborg søndag kveld. Fra før har Singh kun ett innhopp som innbytter i en cupkamp for Vålerenga. Se lagene her.

Vålerengas lag: 1 Troy Perkins - 6 Freddy dos Santos, 16 Dan V. Thomassen, 24 Kjetil Wæhler, 3 Allan K. Jepsen - 11 Morten Berre, 8 Martin Andresen, 28 Harmeet Singh, 7 Daniel Fredheim Holm - 14 Bengt Sæternes, 25 Mohammed Abdellaoue

Benken: 30 Øyvind Bolthof, 5 André Muri, 13 Jarl André Storbæk, 22 Ronny Johnsen, 26 Bojan Zajic, 29 Fredrik Carlsen, 34 Gunnar Heidar Thorvaldsson

Rosenborgs lag: 12 Rune A. Jarstein - 4 Fredrik Stoor, 13 Kris Stadsgaard, 18 Alejandro Lago, 20 Abdou Razack Traoré - 11 Vadim Demidov - 6 Roar Strand, 10 Alexander Tettey - 15 Per C. Skjelbred - 7 Yssouf Koné, 8 Didier Konan Ya

Benken: 1 Alexander L. Hansen, 5 Ole Christer Basma, 9 John Pelu, 17 Øyvind Storflor, 19 Juska Savolainen, 21 Jo Sondre Aas, 22 Andreas Nordvik

Vålerenga kommer fra en sterk 3-0 seier borte mot Lillestrøm og er fulle av selvtillitt foran kampen mot Rosenborg.

- Vi er totalt i angrepsposisjon og det er flott å gå fra Åråsen til en ny toppkamp. Det er morsomt å merke at det betydde så mye å slå Lillestrøm. Vi har fått mange positive reaksjoner denne uka, sier Skullerud til vif.no.

Rosenborg på sin side tapte forrige serierunde, hjemme mot Fredrikstad, og til tross for at det bare skiller tre poeng mellom trønderne og Vålerenga, snakkes det om at Rosenborg har fått en trøblete start på sesongen.

- Jeg bryr meg ikke noe om det som sies om Rosenborg. Jeg er uinteressert i det som skjer i Trondheim. Vi har fullt fokus på oss selv og eget spill og vet at vi må spille opp mot vårt beste for å vinne kampen, sier han.

- Så langt i sesongen er vi ganske fornøyde med det vi har gjort, også i forhold til poeng, men vi vet vi har en del å gå på.

Selv om det ble tre mål den riktige veien mot Lilestrøm er Skullerud helt klar på at Vålerenga har mye å gå på, spesielt offensivt.

- Defensivt har vi vært gode men offensivt har vi mye å gå på. Vi har fokus på at vi kan bli mye bedre og vi har ikke lent oss tilbake og nytt kampen mot Lillestrøm for mye. Vi ønsker å utvikle oss videre og er enige om å gå på også i morgen, forklarer han.

Gleder seg
Med et meget sannsynlig fullsatt Ullevaal Stadion er det duket for en skikkelig fotballfest på søndag, og en ramme rundt kampen som er ny for mange.

- Dette er bare morsomt. Hver enkelt må svare på om de føler det som et ekstra press, men jeg sitter med følelsen at alle bare gleder seg til avspark mot Rosenborg, sier han.

Kristofer Hæstad og Lars Iver Strand er skadet og kan ikke spille mot Rosenborg. Det gjør at Skullerud og trenerteamet har en utfordring i å velge Martin Andresens makker sentralt på midtbanen.

- Vi har noen hyggelige problemstillinger rundt laguttaket nå. Vi har en bra stall og mange å velge i. Derfor grubler vi også på laguttaket enda og vi tar nok ingen avgjørelse før nærmere kampstart, forklarer Skullerud.

- At vi har slike problemstillinger betyr også at vi har god konkurranse i laget og det hever nivået på treningsfeltet. Mange har meldt seg på i det siste. Det gjør at vi tåler å ha folk ute.

En som sannsynligvis får fornyet tillitt mot Rosenborg er Mohammed Abdellaoue som scoret to mål mot Lillestrøm sist.

- Jeg har ikke merka noe på Moa i forhold til presset som har vært rundt han den siste uka. Han har vært bra skjerpa på feltet og virker å være i god form. Jeg tror han takler dette bra, han er en fornuftig ung gutt, avslutter Skullerud.

Vålerengas tropp mot Rosenborg: 1 Troy Perkins, 30 Øyvind Bolthof, 3 Allan K. Jepsen, 5 André Muri, 6 Freddy dos Santos, 7 Daniel Fredheim Holm, 8 Martin Andresen, 11 Morten Berre, 13 Jarl André Storbæk, 14 Bengt Sæternes, 16 Dan V. Thomassen, 22 Ronny Johnsen, 24 Kjetil Wæhler, 25 Mohammed Abdellaoue, 26 Bojan Zajic, 28 Harmeet Singh, 29 Fredrik Carlsen, 34 Gunnar Heidar Thorvaldsson

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere