RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sint på eksen?

Foto: SPLASH
Sist oppdatert:
Da kan du klikke her.

(SIDE2): Forsmådde Sarah Lavely snudde sin kjærlighetssorg til noe konstruktivt, og vil nå tjene penger på andres.

Dumpet etter 12 år
Lavely ble nemlig dumpet av sin ektemann gjennom 12 år, og det raseriet hun følte etter bruddet ga henne energi til å starte sitt eget foretak. Ifølge Splash News har hun åpnet et nytt sted i San Diego, California, hvor også andre forsmådde kvinner – og menn – kan få bearbeide følelsene sine.

Stedet har fått et treffende navn, nemlig «Sarah's Smash Shack».

Knusende arbeidsro
Det er imidlertid ikke snakk om vanlig terapi. Konseptet er at personer som har blitt forlatt av sine kjære kan komme dit for å få ut frustrasjon og sinne ved å knuse alt som er innenfor rekkevidde.

Foretaket tilbyr gjenstander som kan knuses, eller vedkommende kan ta med seg sine egne – eventuelt eksens. Alt fra mobiltelefoner til kopper kan gå i tusen knas på dette stedet, uten at noen hever et øyenbryn av den grunn.

Roligere og mindre frustrerte
Ifølge initiativtaker Lavely opplever folk at de har mindre frustrasjon etter opplevelsen og er betraktelig roligere enn før de kastet ting vegg imellom.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere