*Nettavisen* Nyheter.

Sinvest med fler selger i Ocean Rig(Ny)

Meglerhuset Pareto har på vegne av blant annet Sinvest plassert en aksjepost tilsvarende 8,4 prosent av askjene i riggselskapet Ocean Rig i sen handel torsdag. Sinvest med Bjarne Skeie i spissen kan notere en pen gevinst

19.05.08 00:19

Nytt: Kommentar fra SeaDrillAksjeposten ble krysset av meglerhuset Pareto ved 16.10-tiden i ettermiddag og omfattet 7,54 millioner aksjer.Av dette har Sinvest flagget at de står bak 4 millioner aksjer. Aksjeposten ble gjort på kurs 91,50 kroner.Sinvest eier etter salget 5,936.148 millioner aksjer tilsvarende 6,27 prosent i Ocean Rig.Det er ikke kjent hvem som står bak det resterende volumet, eller hvem som er kjøper. Er det en kjøper av posten skal en flaggemelding foreligge inen børsåpning i morgen.- Jeg vil ikke kommentere noen ting som helst akkurat nå, sier konsernsjef Tor Olav Trøim i riggselskapet SeaDrill som er største aksjonær i Ocean Rig. Han vil heller ikke kommentere om det vil komme noen melding om aksjeposten fra SeaDrills side i morgen.
SeaDrill kan utifra dagens flaggeregler være kjøper av hele posten og havne rett under neste flaggegrensen som for deres del er ved 33,3 prosent.De ansatte i Ocean Rig erklærte i går opsjoner tilsvarende 5,33 millioner aksjer. En del av disse aksjene er ventet å bli solgt i løpet av kort tid, og kan inngå i dagens storpost. De ansatte og styremedlemmene hadde en gjennomsnittlig innløsningskurs på drøye 28 kroner på opsjonene.De fire største eierne i Ocean Rig før posten ble omsatt var SeaDrill (24,6 prosent, CreditSuisse First Boston (20,1 %), Sinvest ASA (11.1 %) og Goldman Sachs (10,2 %).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.