RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sinvest-plan vedtatt

Sist oppdatert:
Den ekstraordinære generalforsamlingen i Sinvest har vedtattet å gjennomføre planen om å bygge to oppjekkbare rigger og hente inn 235 millioner kroner i en rettet emisjon
Det ble klart etter at generalforsamlingen i dag vedtok styrets forsalg.

Sinvest vil dermed overta to byggekontrakter fra hovedaksjonær Skeie Group, eid av Bjarne Skeie med familie. Skeie er samtidig valgt til styreformann for Sinvest.

Den rettede emisjonen ble vedtatt gjennomført på tegningskurs 9,50 kroner, som var maks kurs i forslaget. Emisjonen på 235 millioner kroner ble tegnet på generalforsamlingen.

Videre ble det vedtatt å gjennomføre en etterfølgende emisjon, primært rettet mot aksjonærer og innehavere av konvertible obligasjoner som ikke ble invitert til å delta i den rettede emisjonen. Disse aksjonærene vil ha fortrinnsrett til å tegne opp til 1,3 nye aksjer pr. aksje eiet pr. 3. februar 2004.

Det vil bli emittert opp til 14.210.500 aksjer som tilsvarer 135 millioner ved fulltegning. Tegningsperioden løper fra 10. til 17. februar 2004.

Generalforsamlingen godkjente kompensasjonsavtalen med Skeie Group AS for 2 millioner dollar i forbindelse med riggkontraktene. De to avanserte oppjekkbare riggene skal bygges ved to ulike verft i Singapore.

Sinvest går dermed inn i en ny periode, etetr å ha kun fungert som et holdingselskap for aksjer i riggselskapet Ocean Rig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere