RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sirkus åpnet igjen etter skrekkulykke

ÅPNET: En snau uke etter sirkusulykken hvor åtte av sirkusets artister ble skadd, starter sirkuset nå opp forestillingene igjen. Foto: Reuters
ÅPNET: En snau uke etter sirkusulykken hvor åtte av sirkusets artister ble skadd, starter sirkuset nå opp forestillingene igjen. Foto: Reuters (Reuters)
De ni sirkusansatte som ble skadd da alt gikk galt, skal være på bedringens vei.

Det var søndag at ni sirkusartister ble alvorlig skadd da et nummer i forestillingen de hold i byen Providence på Rhode Island gikk fullstendig galt.

Åtte kvinnelige akrobater skulle henge i håret sitt i en lysekronelignende formasjon da en metallkonstruksjon plutselig kollapset og de åtte akrobatene falt åtte meter ned.

Alle de åtte ble kjørt til sykehus med alvorlige skader, det samme ble en sirkusartist som befant seg i manesjen da ulykke skjedde.

Siden ulykken har sirkuset - som har navn Ringling Brothers and Barnum & Bailey Circus - avlyst alle sine forestillinger.

Torsdag åpnet de opp igjen, og kjørte sin planlagte forestilling i Hartford - lysekrone-innslaget var ikke en del av forestillingen.

En talsmann for sirkuset forteller nå at de ni skadde skal være på bedringens vei.

- Jeg er glad for å kunne rapportere om at artistene våre fortsetter å vise bedring, sa Stephen Payne til Sky News.

Tirsdag publiserte sirkuset en pressemelding hvor de skrev at statusen på de skadde er at fire fortsatt er alvorlig skadd, fire er i god form, mens den siste har blitt utskrevet fra sykehuset.

Myndighetene har foreløpig ikke konkludert med hva årsaken til ulykken var, skriver nettstedet.

Les også: Ni sirkusartister alvorlig skadd etter fall

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere