RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sissel skal ta USA

Sist oppdatert:
Sissel Kyrkjebø gir seg ikke og gjør nå et nytt forsøk på å erobre USA.

Gullstrupen fra Bergen har også tidligere prøvd lykken i USA, men den gang ble det ikke suksess. Nå ser det ut til at Sissel endelig kan erobre verdens største platemarked. Den internasjonale platen «Into Paradise» alt solgt 30 000 eksemplarer i USA før Sissel har hatt en eneste konsert i landet. I oktober starter turnéen med åtte konserter blant annet i New York, Chicago og Philadelphia.

- Ut fra erfaringer vi har gjort med tidligere plater kan salget doble seg under en slik turné. Men det skal mye til for at det tar mer av. Da må i alle fall plateselskapet stille opp med en større markedsføringskampanje, og det har vi ikke fått signaler om, sier manager Arne Svare til BA.

Den siste tiden har det gått rykter om at Sissel skal gjøre en duett med Sir Elton John. De ryktene flirer bare Svare vekk og dementerer de på stående fot.

«Into Paradise» er også utgitt i England, men her blir det ikke turné før til våren igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere