RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sissener gir seg etter 30 år

Sist oppdatert:
Einar W. Sissener har forlatt styret i Alpharma etter mer enn 30 år.
Einar W. Sissener trer ut av styret i det amerikanske børsnoterte legemiddelselskapet Alpharma. Sissener har vært i styret i over 30 år, og var styreformann fra selskapet ble dannet i 1975 til april 2006. Han fungerte også som konsernsjef fra 1994 til 2000.

- Alpharma har gjort formidable fremskritt de siste årene, kommenterer Einar W. Sissener i en pressemelding fra selskapet.

Sissener forteller videre at han har stor tro på at Alpharma er under god ledelse, og at selskapet med det sittende styret vil gi aksjonærene god uttelling på investeringene. Selskapet har vært igjennom omstillinger den siste tiden og Sissener sier i meldingen at han nå forlater styret for å følge opp andre interesser.

Den tidligere Alpharma-sjefen vil fortsatt være en betydelig aksjonær og han ser frem til å følge selskapets videre utvikling når det skal skrive ny historie.

Sissener-familien sitter med verdier for rundt 2 milliarder kroner i Alpharma gjennom det unoterte selskapet A.L Industrier. Eierposten har vært roten til mye bråk, og flere i familieselskapet har tatt til orde for å selge A.L Industriers andeler i Alpharma og realisere gevinst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere