RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SISTE: Det blir fullt!

Sist oppdatert:
Kvartfinale thrilleren fortsetter i kveld, det blir hockeyfest på et fullsatt Jordal Amfi!

Av VIF Hockey

SISTE:

Billettsalget til den syvende og avgjørende NM Kvartfinalen mellom Vålerenga og Storhamar “går så det griner”, det blir garantert “stinn brakke” på Jordal i kveld!

Gi beskjed til alle dere kjenner som har tenkt seg på Jordal Amfi i kveld og ikke har kjøpt billett på forhånd, kjøp på nettet NÅ eller vær TIDLIG UTE!

Billetter:

Vi oppfordrer alle til å kjøpe billetter på forhånd. Det kan gjøres på www.billettservice.no, hos Narvesen eller 7-Eleven. Vi oppfordrer flest mulig til å benytte seg av TicketFast, som innebærer at man printer billetten på forhånd etter å ha handlet på www.billettservice.no.

Billetter kan også kjøpes på Jordal Amfi fra 2 timer før kampstart. Velger du å kjøpe på Jordal Amfi, vær tidlig ute!!

Før kampen

Etter Vålerengas 1-2-tap på Hamar i onsdag kveld spilles den syvende avgjørende NM-kvartfinalen på Jordal Amfi fredag kl. 19.00.

Status
Lagene har nå møttes 6 ganger i NM-kvartfinaleserien, og det står 3-3 i kamper. Det innebærer at det nå må en syvende avgjørende kamp til for å avgjøre hvilket lag som avanserer til NM Semifinalen.

7 kamper - som i 2004

Vålerenga og Storhamar har vært i denne situasjon en gang tidligere. NM-finalespillet i 2004 gikk til 7 kamper etter en uheldig situasjon av Vålerengas daværende målvakt Tommy Lund i den sjette kampen på Jordal Amfi. Storhamar vant den siste avgjørende kampen på Hamar!

Avgjørende kamp fredag

For å hente hjem seieren og avansere til semifinaler må Vålerenga først og fremst begrense antall utvisninger, bli mer effektive fremover, samt ofre alt i hver situasjon!

Akkurat nå ser det ikke ut til at det er noen nye skader eller sykdom i laget utover Justin Donati og Brede Frettem Csizar.

Vålerenga - Storhamar
7. kvartfinale i NM-sluttspillet
Jordal Amfi, fredag 16. mars kl. 19.00

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere