Gå til sidens hovedinnhold

Siste fra politiets Twitter-logg

Her kan du lese dennes ukens utdrag, samt følge operasjonssentralen.

Søndag 20. januar

SENTRUM 03.30: En lommetyv er tatt på fersken inne på "Tre Brødre". Kjøres arresten.

GRØNLAND 02.58: Mann uten bukse påtruffet uten bukse på Grønland, til sjenanse for omgivelsene. Kjøres arresten.

KAMPEN 02.19: Det er forsøkt påtent en bil på Kampen. Vi søker etter gjerningsmannen. 03.17: Bilbrannen på Kampen: Gjerningsmannen ble ikke funnet. En del gjenstander sikret som bevis. Sak opprettes.

VÅLERENGA 00.38: Vålerengatunellen, nordgående: Trafikkulykke. Nødetatene på vei. 01.07: Vålerengatunellen: Kun en bil involvert. Ingen personskade. Trolig høy hastighet som er årsaken til uhellet. To felt fortsatt stengt. 01.28: Da er Vålerengtunellen åpnet for normal ferdsel igjen.

TVETEN 00.24: En liten forfrossen blandingshund uten halsbånd er tatt hånd om i Tvetenveien. Viking på vei for å hente hunden.

Lørdag 19. januar

MANGLERUD 19.37: Nødetatene er på brann i Havreveien.19.51: I Havreveien er brannen slukket. 20.17: Fra Havreveien kan vi opplyse at en person ble hentet livløs ut av leiligheten hvor det brant. Gjenopplivingsforsøk ble iverksatt, men vedkommende ble senere erklært død. Politiet vil etterforske forholdet.

LES OGSÅ: Kvinne døde i brann på Manglerud

SINSEN 18.06: Sinsenveien 70: Melding om brann. Nødetatene på vei. 18.18: Sinsenveien: Brannen er slukket. Har brent i et bilsete nede i en kjeller. Politiet oppretter sak.

HAUGENSTUA 14.39: Person i togsporet mellom Haugenstua og Høybråten. Vedkommende har oppført seg truende mot NSB-personell. Politiet har kontroll på mannen. 15.57: Haugenstua: Mannen som gikk i togsporet er overlevert til helsevesnet.

SKULLERUD 11.58: Bilstans på E6 sørgående i Skullerudstua. Viking er i ferd med å fjerne bilen. Politiet bistår med varsling. 12.11: Skullerudstua skal være Skulleruddumpa. Uansett, bilen er fjernet og trafikken går som normalt.

GRØNLAND 09.36: Politiet har anholdt en mann som prøvde å klatre over gjerdet til Politihuset. Uvisst hva mannen ville. Vedk blir anmeldt for forholdet.

BISLETT 06.20: Patrulje tatt hånd om blødende forvirret mann på Bislett, hadde tatt seg inn i en oppgang for å sove. Kjøres til Legevakten for pleie der.

ANKER 03.30: Beruset mann laget bråk på Legevakten. Pågrepet og kjørt arrest. Anmeldes for ordensforstyrrelse.

HOMANSBYEN 02.32: Kvinne frastjålet lommebok på "Mabou". Vi oppfordrer igjen alle til å passe godt på verdisakene sine!

SENTRUM 02.15: Patrulje kom over sovende beruset ung kvinne i Klingenberggt. Ikke i stand til å ta vare på seg selv. Ble derfor kjørt til Legevakten.

DÆLENENGA 02.02: Bil stanset i Dælenenggt., fører beruset og uten førerkort, kjørt arrest for blåsetest.

Fredag 18. januar

EKEBERGTUNNELEN 20.21: I Ekebergtunnelen, vestgående retning, er det en bil som har fått stans i høyre felt.Politi og bilberging på vei. 21.21: Bilen i Ekebergtunnelen er fjernet.

GREFSEN 19.42: Fra Grefsen har det nettopp kjørt en sølvfarget, trolig en eldre japansk personbil mot Storo. Kj.merket begynte på FS.... En person fra bilen var nettopp inne i et hus og stjal verdigjenstander. Gj.mannen så nordisk ut, høy og tynn.Tips på tlf 02800.

ALNABRU 16.43: E6 nordgående v/Alnabru. Melding om trafikkuhell. Noe kødannelse på stedet. Politiet er på vei. 17.01: E6 nordgående v/Alnabru, veibanen er ryddet og trafikken flyter som normalt på stedet.

LJAN 12.55: Vi har fått melding om en bil som har snurret rundt i Siksakveien. Skal ikke være personskade på stedet, men vi og ambulanse er på vei. 13.49: E18 Mosseveien ved Siksakveien. En bil hadde snurret. Airbager utløst og store skader på bilen. Fører kjørt legevakt med mindre skader. 14.04: Bilfører fra bilen på Mosseveien er tilsynelatende uskadd, men blir tatt med for en legesjekk.Politiet er ferdig på stedet og oppretter sak.

SENTRUM 10.58: I Festningstunnelen vestgående holder vaktbilen til Veitrafikksentralen med på å fjerne istapper fra taket. Det medfører ekstra kø.

VESTLI 09.49: Vi har kontroll på en bil som blant annet kjørte på et skilt og kjørte nesten i en politibil.

GRÜNERLØKKA 04.21: I Thv. Meyers gate, har vi pågrepet en person for bæring av kniv på offentlig sted. Er nå på tur til arresten.

SENTRUM VEST 02.03: I Hegdehaugsvn. har vi stoppet to personer, som var i besittelse av kokain. Kjøres arresten.

Torsdag 17. januar

BLINDERN 10.43: Forskningsveien, innbrudd, gjerningsmannen løp fra stedet, vi har mange enheter i området, 1 mann pågrepet på Majorstua, tyvegods i sekken.

LINDEBERG 19.40: Bilfører som har kjørt i en bom på stedet, politiet på stedet, en mann innbrakt mistanke ruspåvirket kjøring, ikke fk. anm.

OSLO 14.38: En formiddag uten de veldig store hendelsene i hovedstaden. Vi håper dette vil vare utover kvelden. Ta vare på hverandre.

SINSEN 13.19: Ring 3 vestgående: Trafikkuhell mellom lastebil og personbil. Personbilen har snurret. Tauebil er på stedet. Ene feltet er åpent. 13.38: Ring 3 vestg v/Sinsen; Bilene er fjernet og veien er åpnet for fri ferdsel

SVARTDALSTUNNELEN 10.38: Det henger noen istapper i taket her. VTS sin vaktbil er på vei for å fjerne disse.

MARIDALEN 09.03: Viltnemnda opplyser at det trolig er en skadet elg i Maridalen. Skadet i trafikkulykke igår. Viltnemnda søker selv, tips 02800. 10.04: Viltnemnda har nå funnet elgkalven som ble påkjørt i går. Den lever i beste velgående og har blitt oppfordret til å passe seg for bilene.

GRØNLAND 02.47: Vært slagsmål ved Stargate på Grønland. 3 kjørt arrest for ordensforstyrrelse.

Onsdag 16. januar

OSLO 20.44: Politihelikopteret er på patrulje over Oslo i kveld.

BØLER 19.47: Politiet på bistår ansatte i butikk med en øl-tyv, mens vi er der kommer en ny øl-tyv som vi ser, og tar på fersk gjerning. anm.

LES SAKEN: Pågrep talentløse øltyver

BJØLSEN 18.55: Voldsløkka, bilbrann, nødetatene på vei. 19.11: Voldsløkka, brannen slukket, ingen personskade, brannen hadde startet under kjøring. vi forlater stedet

MARIDALEN 16.49: Bil mot elg, nødetatene er på vei. 17.32: Maridalen, nødetatene på stedet, ingen personskade, elgen skadd men har tatt seg inn i skogen, viltnemda på stedet, søker.

BRYN 13.00: Østensjøveien ved Brynsenteret: trafikkulykke mellom to kjøretøy. Politi og ambulanser er på vei til stedet. 13.20: Østensjøveien: en fører undersøkes av ambulansepersonell, og vi jobber med å rydde stedet. Vi oppretter sak.

FROGNER 11.25: Nødetatene er i Frognerveien, hvor det er meldt om brann i et vaskerom i 3. etasje 11.33: Frognerveien: Det har vært noe røykutvikling fra en tørketrommel, men dette er nå slukket. Ingen evakuerte eller skadde personer.

GAMLEBYEN 11.03: En patrulje stanset en bilist for kontroll i Gamlebyen. Fører erkjente å ha røyket marihuana rett forut, og fikk sitt førerkort beslaglagt

RIS 04.54: En mann (41) pågrepet for å ha slått en taxisjåfør slik at denne mulig brakk nesen. Sjåføren til legevakt, passasjer til arresten.

GRORUD 02.37: Kl. 0120 ble en Citroen varebil stjålet fra Shell på Grorud. Kl. 0225 ble biltyven pågrepet på Ring 2 av hundepatruljen. Bilen var uskadd. 01.31: En hvit Citroen Jumpy med regnr BP60215 ble nettopp stjålet fra Shell på Grorud. Vi søker etter bilen. Hvis DU ser denne ringer du 02800.

Tirsdag 15. januar

NEDRE ROMMEN 16.42: Vi har fått melding om brann på en adresse på Rommen. Skal være mye røyk. Nødetatene er underveis. 17.00: Nedre Rommen: Det brenner i en brakkerigg - det er full fyr. Ingen spredningsfare og ikke noen skadde. Veien er sperret ved innkj. Rema 1000. 17.13: Ifm brannen på Rommen, er det kraftig røykutvikling. Vinden gjør at røyken går høyt - dvs at det er ingen fare for beboerne i området

ØKERN 16.26: Melding om røykutvikling på en adresse i Økernveien. Vi har patrulje underveis. 16.51: Økernveien: Har vært brann på et rom i 2. etg. Den er nå slukket. To personer er kjørt OKL for sjekk - de har fått i seg noe røyk.

RØDTVET 14.32: Sidsel Sidsærks vei: Melding om brann. Nødetatene er på stedet.

HAUGENSTUA 14.30: Ole Brumms vei: Melding om røykutvikling og mulig brann. Nødetatene på vei.

LES SAKEN: Fire branner meldt i Groruddalen

GRORUDDALEN 15.44: Begge brannene er slokket. En person i Ole Brumsvei sjekkes for røykskader, ellers ingen skadde.

FURUSET 11.42: Professor Birkelands vei: Melding om brann i buss. Nødetatene på vei. 11.52: Brann i buss: Det er kraftig røykutvikling. Ber publikum om å trekke unna samt naboer om å holde seg inne og lukke vinduer/dører. 11.57: Vedr. bussbrannen så pågår nå slukningsarbeide. Det er ikke noen spredningsfare og ingen personskader. 13.09: Professor Birkelands vei ved brannstedet blir sperret til det er strødd med sand. Meget glatt pga. vann som har frosset på bakken. 13.49: Professor Birkelands vei er åpnet for normal trafikk.

LES SAKEN: Buss i brann på Furuset

Mandag 14. januar

SINSEN 12.29: Trondheimsveien v/Aker Sykehus: Melding om et juletre i kollektivfeltet. Politiet er på vei.

SENTRUM 10.39: Operatunnelen, østgående: Lastebil som mistet store deler av lasten. Høyre felt er sperret. Politiet er på stedet. 11.00: Operatunnelen: Lastebilen er fjernet, og tunnelen er åpen for normal ferdsel.

SKØYEN 10.00: Skøyen v/rundkjøringa: Brann i buss. Ingen personskader. Nødetatene er på stedet. 10.28: Forts brann i buss Skøyen: politiet ønsker å komme i kontakt med ett vitne: mann, ca 180, 40-50 år, tynn, ryggsekk, gips på høyre hånd, sorte klær, rød hanske på enten høyre eller venstre hånd. RIng 02800 med tips ang. denne personen.

LES SAKEN, SE BILDE: Buss i full fyr

KASTELLET 07.58: Ekebergveien v/brannstasjonen: Melding om trafikkulykke. Ikke meldt om store personskader. Nødetatene er på stedet.

LES SAKEN: Krasj i morgenrushet

BRANNFJELL 03.32: Bil stjålet fra område Brannfjell: Sort VW Touran. Den har formentlig skader i bakpart.

STOVNER 03.08: På Stovner stanset en patr. to ungdommer. Den ene av disse var i besittelse av litt hasj. Vi skriver anmeldelse på forholdet.

GAMLEBYEN 01.08: I Gamlebyen har politiet pågrepet en person for forsøk på innbrudd i bod. En annen stakk fra stedet, han har vi foreløpig ikke kontroll på.

VÅLERENGA 01.06: Ved Vålerengatunnelen har en bil kjørt ned en bom ifm. stenging av veien. Bilfører anmeldes og førerkortet beslaglegges.

LES FORRIGE UKES TWITTER-LOGG HER: Blendet bilister langs E6 med laserpenn

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping