Gå til sidens hovedinnhold

Siste fra politiets Twitter-logg

Her er et utvalg av operasjonssentralens meldinger på Twitter i uke 25.

Søndag 23. juni

GRÜNERLØKKA, 14.16: Olaf Ryes plass: Flere meldinger om naken mann i området. Politipatrulje er underveis. 14.49: Den nakne mannen ble påtruffet i Brenneriveien. Kjøres i arrest.

ROMSÅS, 12.51: To bilskilt DH 40242 er stjålet i løpet av siste døgn. Tips til 02800.

FURUSET, 12.58: E6 nordover ved Furuset: Mann går på veiskulderen. Politipatrulje underveis.

FROGNER, 11.38: Bogstadveien: En kvinne, som ble innelåst i avfallsrom ved et uhell, er nå hjulpet ut i frihet av en politipatrulje.

OSLO, 07.44: Det har til tider, vært en hektisk natt for politiet i hovedstaden, uten de helt store hendelsene.

ENSJØ/ALNABRU, 07.08: Innbrudd i 3 bedrifter på Ensjø og Alnabru. Kontroll på en person som mistenkes for to av innbruddene.

SENTRUM, 02.47: Vært slagsmål ved et utested i Kristian Augusts gate. Kontakt med noen som er skadet, ikke alvorlig. 2 gj.personer har løpt mot Slottet.

HOVIN, 01.49: Patrulje sendt til støyende utefest i Hovinveien. Den avsluttes nå, så nå skal det bli nattero.

SENTRUM, 01.23: Person slått og sparket i hodet på et utested i Karl Johans gate. Kontroll på gj.mannen. Fornærmede blir behandlet av amb.personell.

BØLER, 00.50: Vi er på vei til Bølerskrenten - sort røyk skal være observert. 00.58: Bølerskrenten: Det brenner i en bil - nødetatene er på stedet. OBRE er i ferd med å slukke - ingen spredningsfare.

Lørdag 22. juni

SKØYEN, 22.56: Mange patruljer i omr Skøyen hvor en person er ranet med pistol.Beksriv: 175, utenlandsk oppr, 25-30 år, kort mørkt hår. Løpt mot McDonald. 23.38: Skøyen: vi har søkt i området, men ingen er pågrepet. Fornærmede er sjekket av ambulanse, og kjørt hjem. Fraranet lommebok.

FROGNER, 21.32: Frognerveien:Nødetatene er på stedet ifm melding om brann.Viste seg å være tørrkokt kjele.En person sjekkes av helse og OBRE lufter ut røyk.

GRÜNERLØKKA, 20.54: Mann pågrepet besittelse en gasspistol på nedre del av Grunerløkka. Pågripelsen skjedde uten dramatikk. Anmeldes for overtredelse våpenloven.

TULLINLØKKA, 20.11: Slåsskamp stanset utenfor Radisson Blue på Holbergs Plass. 1 person pågrepet og anm for ordensforstyrrelse samt vold mot off.tjenesteperson

URANIENBORG, 19.48: Det er funnet en liten hvit hund, mulig en terrier-rase, i krysset Oscarsgt/Uranienborggt. Har halsbånd, men ikke noe tlf. nr. Viking henter.

GRØNLAND, 19.02: Melding om trafikkulykke i Grønlandsleiret v/gamle brannstasjonen. Bil og motorsykkel som har kollidert. Uvisst skadeomfang. 19.14: Trafikkulykken: fører av moped har smerter i et kne. Blir sjekket av ambulansen nå.

BRYN, 18.29: Patrulje på vei til Brynstunnellen for å redde noen andunger som er på ville veier. Er i vestgående retning. 18.51: Patruljen har 4 andunger i politibilen. Vi skal nå finne et trygt sted hvor de kan være sammen med andre ender. 19.16: Desverre ble andemor påkjørt på ring3. Vi har kjørt ungene til Veterinærhøgskolen, slik at de kan vurdere hvor de kan være.

KAMPEN, 05.19: Melding om brann på Kampen. Poliitet er på stedet og bekrefter at det er full fyr og mye røyk. 05.35: Brannen på Kampen er ikke slukket, men OBRE har kontroll. Flere evakuerte, men ingen skadde. 06.57: Brannen på Kampen er forlengst slokket og beboerne har flyttet tilbake. Brannen har sannsynligvis startet i et søppelskur. Uviss brannårsak.

LES OGSÅ: SE VIDEO: 26 evakuert etter brann på Kampen

Brann Kampen

KALBAKKEN, 04.33: Taxisjåfør fraranet sin taxi på Kalbakken. Taxien stakk nordover på Riksvei 4 og ble gjenfunnet i Maria Dehlis vei. 1 person er pågrepet. 04.36: Taxiranet forts: Forn ble slått, ikke truet med noen gjenstand. Søk etter gj.mann nr 2 pågår med bl.a hundepatruljer og politihelikopteret.

OPPSAL, 04.18: Innbrudd på Meny på Oppsal. 1 tyv pågrepet kort tid etter. Tyven knuste ei rute og kom seg ut via taket. Pågrepne kjørt arresten.

RODELØKKA, 01.56: Lukter brent i en garasje på Rodeløkka. I tillegg går det en brannalarm. Politiet er på stedet. 02.20: Mye røyk fra en leil på Rodeløkka. Røyken stammer fra tørrkokt kjele. 1 beboer og 1 hund i leil. Personen sjekkes av amb.personell.

AMMERUD, 00.13: Bilbrann på Ammerud. OBRE har slukket brannen. Bilen er helt utbrent. Uviss brannårsak

Fredag 21. juni

LAMBERTSETER, 23.49: Vi er i Feltspatveien for å hjelpe en beruset naken mann som har låst seg ute av leiligheten sin.

VÆKERØ, 19.11: Trafikkorpset hadde kontroll på E18 utgående ved Vækerø fra kl. 15 - 17. 28 forelegg for kjøring i kollektivfelt, samt 1 promillekjører

FROGNER, 18.52: I Henrik Ibsens gate har vi stanset en mopedfører med promille. Han er på vei inn til arresten

ST. HANSHAUGEN, 18.49: I Damstredet pågrep vi en tyv idet han brøt seg inn i et bygg. I et forsøk på å løpe fra politiet knakk han benet da han hoppet ned en trapp.

KLEMETSRUD, 16.26: E6 inn mot Oslo ved Klemetsrud: hvit lastebil med motortrøbbel står ved veiskulderen. Røyk fra motor men ikke brann. Berging på vei.

FROGNER, 08.06: Trafikkulykke krysset Observatoriegt/Solligt: moped og bil, nødetatene på vei. 08.17: Tr.ulykke forts: har ikke vært kollisjon men en singel ulykke. 08.27: Tr.ulykke forts: moped fører har muligens fått armbrudd, blir kjørt legevakten.

SVARTDALSTUNNELEN, 04.56: Veitrafikksentralen stenger Svartdalstunnelen i retning fra Ryen mot sentrum i.f.m. trafikkulykke i utløpet av tunnelen. 05.43: Svartdalstunnelen i retning mot sentrum er åpnet igjen. Det var snakk om en singelulykke, og ingen personer ble skadet. Vi oppretter sak.

FROGNER, 04.25: Gabelsgt: Vi pågrepet en mann for legemsfornærmelse og ordensforstyrrelser.

HELSFYR, 02.26: Vi har pågrepet en mann som knuste en inngangsdør med balltre. Funn av våpen og narkotika i leiligheten.

Torsdag 20. juni

GREFSEN, 18.20: Mor har kommet bort fra sin datter på trikken mot Grefsen. Beskrivelse:6 år, somalisk, grønn genser,rød kjole, blåhvite joggesko. 02800. 18.41: Jenta på 6 år er til rette. Hun ble funnet hjemme. Mor og barn lykkelig gjenforent.

OPERATUNNELEN, 18.16: En bil har stans i Operatunnellen. Problemer med batteriet. Politiets mc-patrulje sendt til stedet, og fikk dyttet den over i havarilomma.

RØA, 18.12: 2 gutter, som hadde ranet en annen gutt, er pågrepet etter at de forsøkte å løpe fra patruljen ved Røa. Mobilen er tilbakelevert.

FJORDEN, 17.33: Politibåten har stoppet båtfører med promille. Holdt også for høy fart. Blir anmeldt.

STORO, 17.28: 3 biler er involvert i et trafikkuhell på ring 3 etter Storo,før Nydalen i vestgående retning.Blir litt ekstra kø.Politi og ambulanse på vei. 17.37: På ring 3 v/Nydalen: bilene stod i venstre felt og fylte ut skademelding. Er nå flyttet ut på veiskulder. Trafikken går forbi i begge felt.

TØYEN, 17.03: Ny melding om syklist som er påkjørt. Nå i Borggata. Skal være bevisst. Politi og ambulanse er på vei. 17.30: Syklisten fra Borggata er kjørt til OKL for en kontroll. Ikke alvorlig skadet. Politiet oppretter sak.

LJAN, 16.51: En syklist er påkjørt av en bil i Ljansbrukveien. Har smerter i beina. Politi og ambulanse er på vei. 17.11: Syklisten fra Ljansbrukveien blir kjørt til OKL med lettere skader. Førerkortet til sjåføren er beslaglagt.

LES OGSÅ: Sykkelsjef: Det er ikke farlig å sykle i Oslo

HASUGERUD, 13.25: En stjålet bil er funnet hensatt, en mann sett løpe fra bilen, hundepatrulje og politihelikopteret deltar i søket etter biltyven.

SENTRUM VEST, 11.27: Fredensborgveien, ansatt truet m/kniv av beboer, bevæpnet politi på stedet, vi har pågrepet en mann , ingen skadde, kjøres arrest, anm.

SENTRUM VEST, 09.30: Parkveien, stjålet bil kollidert på stedet, 2 personer løp fra stedet, politiet raskt på stedet, 2 personer pågrepet i Holbergsgt. Anm.

SENTRUM, 08.09: Klingenberggt, ruset og aggressiv mann med en tom barnevogn, politiet på stedet, en mann pågrepet, funn av narkotika, kjøres arrest, anm.

SENTRUM, 03.34: Ved Saga kino ble en person slått ned. Takket være gode vitneobservasjoner kunne vi pågripe en mistenkt mann ved Rådhuset like etter.

AKER BRYGGE, 01.19: Nødetatene er på vei til Aker brygge, hvor to personer har hoppet eller falt i sjøen. 01.33: Begge personer i vannet ved Aker brygge er reddet opp.

LES OGSÅ: Beruset mann ville svømme til Nesodden

Onsdag 19. juni

FURUSET, 21.57: Vi leter etter en 72 år gammel etnisk pakistansk mann som har forsvunnet fra Furuset i kveld. Han er lav, tynn og har kort grått hår. 1/2 21.58: 2/2 Den saknede har på seg en stor lang mørk vinterjakke, sort joggebukse og slippers. Tips mottas på tlf. 02800. 23.44: Vi leter fortsatt etter den saknede mannen fra Furuset. Han kan tenkes å ha tatt kollektivtransport, med mulighet for å ha sovnet underveis. 00.11: Den saknede mannen har blitt funnet i Oslo sentrum, takket være meget observante vektere. Vi takker disse for hjelpen.

RING 3, 17.46: Ring 3 inng. avkj, Ryen. Trafikkulykke. 5 biler innblandet. Nødetatene på stedet. 17.52: 8 pers. innblandet i tr.ulykken. 3 pers. til legevakten ved egen hjelp. 3 pers. kjøres til sykehus 2 pers. er uskadde.

GRÜNERLØKKA, 14.31: Nødetatene er på vei til Markveien for å sjekke ut meldinger fra publikum om observasjon av røyk. 14.40: Markveien: teaterrøyk i forbindelse med en brannøvelse som nødetatene ikke kjente til.

ULVEN/ALNABRU, 10.02: Trafikkulykke på Strømsveien: Personbil og lastebil involvert. Skal være personskade, men ikke alvorlig. Nødetatene underveis. 10.34: Forts. trafikkulykken: står i Breivollvn./Paralellvn. To personer ble med til OKL for sjekk. Viking rekv. Fri ferdsel i Breivollvn. igjen.

GRØNLAND, 05.06: Det har vært brann på Galleri Oslo, den er nå slukket. En person kjørt sykehus med brannskader. Endel sperringer rundt adr. 05.25: I forb. med brann Galleri Oslo er Tøyenbekken sperret for trafikk i begge ender. 05.37: Til de reisende så er det normal drift på Bussterminalen men noen av inngangene kan fortsatt være sperret. 05.56: Tøyenbekken åpnes nå for trafikk igjen. 09.45: Det blir pressebrief angående brannen i Galleri Oslo kl 1030. På Politihuset.

LES MER OM DENNE SAKEN:

Brann på Galleri Oslo – én person funnet død

Kvinne død – mann livstruende skadd

– Vi står overfor et drap

TORSHOV, 05.03: Seven Eleven Vogtsgt. forsøkt ranet i natt. 1 person pågrepet på stedet.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien