Gå til sidens hovedinnhold

Siste fra politiets Twitter-logg

Brann i restaurant, skogbrann, trafikkulykker, trusler med kniv og pistol. Les Oslo-politiets logg fra Twitter.

Søndag 28. juli

KAMPEN, 18.28: En bil har stukket fra en ulykke ved Brinken 35. Bilen er funnet ved Jens Bjelkesgt 35, men vitner som har oppl. om føreren kan ringe 02800.

NORDSTRAND, 12.32: Lillebakken, funnet en liten "veskehund", langhåret, brun og sort. Viking er rekvirert for å ta seg av hunden. Ikke merking.

ALNABRU, 09.00: E6 nordgående v/Alnabru, to syklister i høyre felt, politiet på stedet. 09.15: E6 nordgående v/Alnabru, 2 spanske turister på sykkel på vei til GM. Vi kjørte dem til Olavsgaard så kan de sykle gamleveien og ikke E6.

SENTRUM, 04.14: Politiet er på vei til Brugata 1, meldt om knivstikking. 04.17: Knivstikkingen: Politiet leter etter en mørkhudet mann iført rød genser. Gikk retning legevakta. Fornærmede ikke alvorlig skadet. 04.25: Brugata: Brukt en flaskebunn til å kutte med. Kun kutt i ei hånd på fornærmede, ikke alvorlig. Politiet oppretter sak på forholdet.

OSLO, 04.00: Klassisk sommernatt. Veldig mange støymeldinger fra private fester, og mange ordensoppdrag i byen. Dette pågår fortsatt.

OSLO, 00.51: Natta i hovedstaden har startet rimelig travelt. Flere meldinger om slagsmål, ordensforstyrrelser m.v.

TØYEN, 00.27: Sommernatta er varm, men gjester på en pub på Tøyen ønsker allikevel ikke å bli sprutet våte med en hageslange. Full mann skyldig.

Lørdag 27. juli

TORSHOV, 23.31: En person løp på trikken i Vogtsgt. Ikke alvorlig skadd, blir kjørt sykehus.

SENTRUM VEST, 13.52: Henrik Ibsensgt, Amerikanske amb, demonstrasjon, politiet på stedet. 14.11: Henrik Ibsensgt, Amerikanske amb, demonstrasjonen avsluttet, en mann anmeldt for å ikke etterkomme pålegg gitt av politiet.

MAJORSTUA, 11.01: Mann og kvinne som slåss ute på gata. Politiet er på vei. 11.02: Majorstua, politiet på stedet, vi har kontroll på begge parter. 11.11: Majorstua, en mann pågrepet for legemsbeskadigelse og kjøres arrest, kvinnen kjøres legevakt, vi åpner sak.

LAMBERTSETER, 10.33: Langbølgen, 2 personer som bryter seg inn i en UFF boks med brukte klær, politiet på stedet. 2 mann pågrepet, kjøres arrest, anm.

SENTRUM, 08.54: Osterhaus' gate, sykkeltyveri som pågår, politiet raskt på stedet, en mann pågrepet og kjørt arresten, anm.

ÅRVOLL, 05.12: Nødetatene på vei til Kristine Bonnevies vei. Meldt om røyklukt på stedet. Uvisst hva dette er. 05.37: Kristine Bonnevies vei: Ingen brann. Pizzasteking på nattestid er ofte en dårlig kombinasjon, så ihvertfall her.

SINSEN, 02.04: Politiet pågrep en mann i Konghellegata. Han hadde truet folk med kniv, samt kastet gjenstander på en bil og skadet denne.

OSLO, 01.11: En gutt tagget på en politibil. Han ble oppdaget, prøvde å løpe fra politiet, men tapte løpsduellen. Godt jobba av en nå svett politimann.

HOLMLIA, 00.14: En person er nylig blitt ranet med kniv i området Hallagerbakken. 2 gutter løpt, 20-årene, jeans, caps, hettegenser m.v. 00.52: Raneren på Holmlia ble dessverre ikke fanget. Politiet oppretter sak på vegne av fornærmede. Politihelikopteret forlater også området.

Fredag 26. juli

SOGN, 21.15: I Klaus Torgårds vei kjørte en bil inn i et gjerde. Fører mistenkt for promillekjøring. Ingen personskade.

ST. HANSHAUGEN, 20.50: Trafikkulykke i krysset Uelandsgt og Waldemar Thranesgt. To biler involvert. Hindrer ikke trafikken. En person til OKL for kontroll.

SENTRUM, 11.44: Nødetatene er på vei til Karl Johans gate 20: melding om røyk fra taket. 11.50: Karl Johans gate X Øvre Slottsgate: nødetatene er på stedet og det kommer røyk fra en restaurant. Tilstøtende områder blir evakuert nå. 12.05: Karl Johans gate: brann i restaurantkjøkken og ventilasjonsanlegg er slukket. Etterkontroll, søk i bygget og utlufting pågår nå. Les mer: Brann i restaurant på Karl Johan

BJERKE, 09.21: Brann og politi på vei til Bjerke videregående skole: melding om røyk fra en container. 09.32: Bjerke VGS: brannen i containeren er nå slukket. Ikke skader på personer eller på skolen.

OSLO, 03.23: En småtravel kveld og natt så langt. En del fyll, ordensforstyrrelser og støymeldinger preger natten.

Torsdag 25. juli

GRØNLAND, 21.23: Olafiagangen: Taxisjåfør stjal kamera til en trafikkbetjent i forbindelse med feilparkering. Fører, afrikaner med hvit kalott, MB hvit stasjonsvogn.

SENTRUM, 21.20: Storgata: I forbindelse med sykkelulykke ca kl 20, etterlyser vi vitner til hendelsen. Ring 02800.

NYDALEN, 17.53: Saknet dement mann fra området Nydalen/Lofthus. Iført hvit/grønn stripete skjorte, shorts, hvitt hår og skjegg. Tips 02800. 19.12: Nydalen/Lofthus: Den saknede er til rette.

OSLO, 17.09: Reetweeted fra Brann- og redningssentralen: DET ER NÅ FORBUDT MED BRUK AV ENGANGSGRILL OG ANDRE FORMER FOR GRILLER I SKOG OG MARK. DETTE GJELDER OGSÅ OFFENTLIG GODKJENTE BÅLPLASSER.

ØSTMARKA, 13.37: På vei til Skraperudtjern hvor en veldig full person forsøker å bade. Blir holdt tilbake av andre badende som mener det ikke er tilrådelig. 13.54: Politiet har kontroll på mannen ved Skraperudtjern. Han har kutt i armen og blir behandlet av ambulansepersonell på stedet. Les mer her: Veldig full person insisterte på å bade

SENTRUM, 07.32: Bevæpnet politi er i ferd med å sjekke ut en innbruddsalarm i en sportsbutikk i Oslo sentrum. 08.03: Innbruddsalarmen i en sportsbutikk i Storgata: lokalene er sjekket ut og det har ikke vært innbrudd. Vi forlater stedet.

TVEITA, 03.43: Sigrid Undsets vei: Tyveri av diesel fra lastebil. Vi søker gjerningspersoner i området. Viking rekv. til lastebilen.

OSLO, 03.00: En relativt stille og rolig kveld/natt så langt for oss i Oslo-politiet. Ønsker alle en fortsatt god og trygg natt.

HOLMLIA, 00.32: Ungdommer lyser på politihelikopteret med laser. Dette kan være farlig da pilotene må endre sin oppmerksomhet utsatt for laserlys. Les mer: Livsfarlig lek på Holmlia

Onsdag 24. juli

HOLMLIA, 22.24: Holmlia senter: En person fraranet gevinst fra bingoen. 4 gj.menn. Vi søker i området. 22.33: Holmlia senter: Gj.menn brukte trolig kniv når de ranet han. Ble også fraranet en mobil. Fornærmede er lettere rystet. Les mer her: Vant storpotten – ranet da han kom ut

BISLETT, 20.41: Dalsbergstien: Bilfører stoppet for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Har heller ikke førerkort.

BROBEKK, 18.50: Brobekkveien: Bilfører stoppet. Mistanke kjøring i påvirket tilstand. Kjøres arrest. 18.51: Brobekkveien: Bilfører hadde heller ikke førerkort pga av tidligere kjøring i ruset tilstand.

PRINSDAL, 18.50: Trafikkulykke i Toppåsveien: Bil i lyktestolpe. Nødetatene på stedet. 18:55: Toppåsveien: Fører blir kjørt av ambulanse til kontroll på legevakt. Mistanke om kjøring i påvirket tilstand. Politiet oppretter sak.

SENTRUM, 17.30: Nationaltheatret togstasjon: Røykutvikling pga av et tog som har hatt brann i motor. Toget står på Skøyen. Brannen er slukket. 17.46: Nationaltheatret Togstasjon: Togtrafikken er stanset. Jobbes med å få åpent igjen. Ikke meldt om personskader i forbindelse med togbrannen. 18.05: Spor 3-4 er åpnet for gjennomgående trafikk. Ingen av og påstigning foreløpig. 18.09: Spor 3-4 åpnet for normal trafikk. Spor 1-2 kun gjennomgående trafikk.

STENSRUD, 08.04: Det brenner i en hytte ved Steinsrudtjern. Politi og brannvesen er på stedet. 09.15: To personer er sendt til sykehus fra Steinsrudtjern. Hytta brant helt ned. Ukjent brannårsak. Les mer her: Skogbrann ved Stensrudtjern

GRØNLAND, 04.03: Grønland, bil som ikke stanser for kontroll kjører inn i butikk, 2 personer kjørt sykehus, vi er på stedet, spesialenheten varslet.

MAJORSTUEN, 03.19: Majorstua, mann som opptrer truende mot kunder i en kiosk, politiet på stedet, en mann innbringes arrest og anm for ordensforstyrrelse.

SENTRUM, 03.01: Klingenberggt, en mann uprovosert slått ned med en flaske, politiet på stedet, en mann pågrepet, kjørt arrest, anm, forn kjørt legevakta.

TORSHOV, 02.16: Thorshov, tyveri av blomster fra en butikk. Politiet på stedet, søk neg, butikken annonserte med blomster til innbruddspris…

ULVEN, 01.02: E6 Ulvensplitten, beruset mann som går nordover i sørgående felt. Politiet på stedet, en mann innbringes til arresten, anmeldes.

SENTRUM, 00.41: Karl Johansgt, en person slått og fraranet sin mob tlf. Politiet raskt på stedet, 1 mann pågrepet, kjørt arrest, anmeldes.

Tirsdag 23. juli

ULLERN, 22.46: Hartmannsveien: Melding om brann. Nødetater på vei. 22.53: Bekreftet brann i Hartmannsvei. Nødetater på stedet. 23.08: Hartmannsvei, brann på en terrasse, nødetatene er på stedet, brannen har spredd seg til vegg og tak, hus under rehabilitering. 23.39: Brannen er slokket, ingen evakuerte da huset var ubebodd. OBRE vil være på stedet fortsatt men vi forlater. Vi åpner sak.

GRØNLAND, 21.50: Vi har pågrepet en kvinne på Grønland som forsøkte å stjele en ambulanse mens helsepersonellet jobbet med en pasient utenfor bilen.

SENTRUM, 19.56: Nødetatene er på vei til Storgata 11: brann i elektrisk anlegg i bakgården. 20.11: Storgata 11: brannen er slukket, 2 personer har blitt sjekket av helse og vi etterforsker.

ÅRVOLL, 17.54: Ny melding om brann. Årvollveien. Brannvesen straks på stedet. Øvrige nødetater på vei. 18.17: Årvollveien: brannen i boligen er slukket, ikke personskader. Etterarbeid pågår fremdeles.

TORSHOV, 17.48: Nødetatene er i Åsengata på Torshov: det har vært en mindre brann på stedet som nå er slukket. 1 person får tilsyn av helsepersonell.

FAGERBORG, 16.52: August Cappelens gate: Melding om brann. Nødetater på vei. 16.57: Vedr. brannen i August Cappelens gate så bekreftes det brann i toppetasjen. Mye røyk. Nødetater på stedet. 17.22: Brannen i August Cappelens gate/Frichs gate er under kontroll og etterslukking pågår. Ingen melding om skadde.

SENTRUM/FREDENSBORG, 13.46: Thor Olsensgt 5: Meldt om brann på tak. 13.55: Full fyr i leilighet med spredning til loft. 14.41: Jobbes fortsatt med slukking. Ikke meldt om personskader. 3 evakuerte fra adressen. 18.27: Det brenner fortsatt på stedet men det er ikke spredningsfare. Området vil bli sperret til brannen er slukket.

LES SAKEN: Full fyr i leilighet med spredning til loft

STOVNER, 13.31: Det er blitt stjålet en hund fra Stovner senter i dag. Det er en 4 år gammel toller med blått halsbånd. Ring 02800 hvis den observeres. 13.55: Den 4 år gamle Toller-hunden er til rette på vakta Stovner.

SENTRUM, 13.17: Festingstunnelen vestgående: Trafikkulykke, lastebil og personbil. Nødetatene er på stedet. 13.24: Festningstunnelen: Ingen personskader. Jobber med å rydde veibanen. Trafikken glir sakte forbi i venstre felt. 13.35: Festningstunnelen er åpen for normal trafikk.

HELSFYR, 11.30: Nordgående: Har vært et trafikkuhell. Politiet på stedet. Skaper noe trafikkale problemer

BØLER, 11.02: Bevæpnet politi er i området pga av slagsmål i en leil. Vi har pågrepet 2 mistenkte. En 3 mistenkt har løpt fra stedet. 11.27: Bøler: Den 3. mistenkte ble pågrepet av politiet ved Bøler T-bane.

SAGENE, 08.40: Trafikkulykke Uelandsgt./Griffenfeldtsgate mellom to personbiler. Mindre personskader. Politiet er på stedet.

BISLETT/ST. HANSHAUGEN, 05.06: Politipatrulje kom over to posttyver i Colletts gate. Den ene blir pågrepet for posttyveriet samt anmeldt for heleri, bæring av kniv og nark.

FROGNER, 01.40: Røykvarsler som uler i bygård på Frogner. I tillegg lukter det brent. Politiet er akkurat fremme på adr. Lukter brent mat. 02.03: Kontakt med beboer på Frogner. Ikke brann. Kun matlaging.

SENTRUM, 01.22: Rumensk mann i 40-årene, pågrepet for personran i Skippergata. Forn ble dyttet i bakken og fraranet lommebok og mobil.

Mandag 22. juli

STOVNER, 20.11: Stovner Senter melding om brann, nødetatene er på vei. 20.18: Stovner Senter, det brenner i 2 og 3 etg, nødetatene er på stedet, evakuering pågår. 20.42: Stovner senter, brannen er slokket men fortsatt mye røyk i blokka. 35 evakuerte. 21.04: Stovner senter, 2 skadde kjørt sykehus, ukjent skadeomfang, 1 person behandles av ambulanse på stedet. 22.08: Stovner senter, 4 leiligheter ubeboelige, repr fra Oslo kommune er på stedet for å ivareta de som ikke kan bo i sine leil. Vi åpner sak.

LES VÅR SAK HER: Brann i blokk på Stovner

ALNABRU, 19.56: Mann prøver å opprette en handlekonto med falsk id, Poltiet på stedet, oppgav falsk personalia til politiet, innbringes og anm.

AMMERUD, 18.05: Full og kranglete mann som ikke vil forlate et utested. Politiet på stedet en mann pågrepet, funn av nark. kjørt arresten, anm.

ULLEVÅL, 17.48: Nedre Ullevål, en mann som har truet en annen m/pistol, vi er på stedet bevæpnet og har kontroll på mann og pistol, kjøres arresten, anm.

SENTRUM, 16.00: Olav V gt, lommetyverigruppa har pågrepet 3 lommetyver på fersken. Kjøres arresten, anm

BROBEKK, 15.09: Brobekkveien 87, melding om brann på gjenvinningsanlegget, nødetatene er på stedet. 15.45: Brobekkveien, 15 personer evakuert så langt, det brenner i en søppelhaug, kan ta tid å få slokket iflg OBRE, ingen spredningsfare. 16.42: Brannen i Brobekkveien er slukket og vi drar fra stedet.

MUNKERUD, 11.48: Vi ser etter en saknet dement dame i området Munkerud. Hun er i 70-åra, iført blå klær og har med seg en liten hund. Ring 02800 v/observasjon. 12.38: Saknet kvinne 80 år fra Hovinveien (?): Har rødt hår, Ikledd rosa genser, langbukser. Tips ring 02800. 14.04: Saknet dame på Munkerud er til rette.

ULVEN, 08.14: Ulvenveien/Persveien: meldt om trafikkulykke. En bil skal ligge på taket. Nødetatene på vei. 08.20: Ulvenveien: En bilfører er kjørt med amb til sykehus. Foreløpig ukjent skadeomfang. 08.28: Ulvenveien: 2 biler involvert. Påkjørsel i rundkjøring. En bil havnet på taket. Foreløpig kun meldt om 1 skadd fører. 09.02: Ulvenveien: Veibanen er ryddet og åpnet for normal trafikk. 09.16: Ulvenveien: Politiet tar beslag i førerkort til fører som ble kjørt sykehus, dette med bakgrunn i vitneopplysninger på ulykkesstedet.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka