Gå til sidens hovedinnhold

Siste fra politiets Twitter-logg

Ruteknusing, trusler med sverd, fulle personer på bussen og rev (mot Ulven) på Ring 3. Det har vært travle sommerdager for politiet.

Søndag 4. august

SMEDSTAD, 20.19: Vi er på Smedstad og får en skadet hund opp fra T-banesporet.

ENEBAKKVEIEN, 16.08: Trafikkulykke i Enebakkveien. Bil har kjørt på en sykkel med 2 personer på. Les mer: Mor og sønn på sykkel påkjørt av bil

SENTRUM, 15.28: 7/11 Storgata ble forsøkt ranet av en maskert mann. Det ble ikke truet med våpen. Politiet søkte etter mannen og pågrep han v/ Jernbanetorget

TORSHOV, 03.34: Christian Michelsens gate / Vogts gate: Trafikkulykke, tre biler involvert. Politi på stedet. Fortsatt uklart skadeomfang og hendelsforløp. 05.46: Chr Michelsens gt :En kassebil skal ha kjørt på rødt. Kollidert med to taxier. Disse sjåførene letter skadet. Fører av kassebil stukket av. 04.28: Christian Michelsens gate / Vogts gate åpnet for fri ferdsel igjen.

SMEDSTAD, 03.21: Melding om brann i villa i nærheten av Smestad. Brannv og politi på stedet. Ryker kraftig. 15.39: Smestad: Brannv har gått gjennom huset. Tomt. Det brenner fortsatt i taket og slukking pågår.

Lørdag 3. august

BYGDØY/SKØYEN, 15.04: E18 inngående v/Bygdøy: Meldt om bil som har kjørt i autovernet. Skal ikke være personskade. Vi er på stedet. Bergingsbil er bestilt. 15.18: Tr. ulykka på E18 Bygdøy/Skøyen Vegen er rydda.

VÅLERENGATUNNELLEN, 14.48: Trafikkulykke etter utløp av Vålerengatunnelen nordgående. Bil har kjørt i autovernet, 1 person med smerter i ryggen. Nødetatene på stedet. 15.01: Tr.ulykken etter Vålerenga tunnelen: Veien er nå ryddet. Sak opprettes.

OSLO, 12.28: Mye nedbør i Oslo. Vegtrafikklovens §3: Enhver som ferdes i trafikken skal være hensynsfull, aktpågivende og varsom. Ekstra viktig nå.

FROGNER 12.20: Flere meldinger om tre som har falt over kjøreledningen til trikken i Drammensveien v/nr. 104. Vi er på stedet. Ikke meldt om personskade. 12.32: Ifb. med treet i Drammensveien er veien sperret i begge retninger mens det jobbes med kjøreledningen. 13.35: OBRE: Vi er i Drammensveien med Redningsbil og Bergningsbil, Redningsavdelingen bistår Oslotrikken med en trikkeledning som er i spenn pga et tre. 14.03: OBRE: Da er snart Drammensveien åpen for fri ferdsel, vi rydder opp. 14.59: Drammensveien: Fortsatt stengt ifb. med nedfall av kjøreledning. Forventes åpnet i løpet av 15 min. 15.37: Drammensveien: Kjøreledningen for trikken er ordnet, veien er åpnet

LILLEAKER, 11.56: Granfosstunnelen vestgående - vogntog med stans i høyre felt. Feltet er sperret. Politi underveis. 11.59: Vogntoget i Granfosstunnelen har kjørt videre. Vegen åpnet.

OSLO, 11.46: OBRE: Vi er på vei til Ullevålsallen, Forskningsveien,Østhellinga og Kringsjå trær over veien

NORDSTRAND, 06.42: Nødetatene er på vei til Nordstrandveien, hvor det er meldt om brann i enebolig. 06.55: Brannen i en hybelleilighet i en bolig i Nordstrandveien er slukket, Flere personer evakuert ut av boligen.

AKER BRYGGE, 01.56: Nødetatene er på vei til Aker Brygge, hvor det skal brenne i noen kabler. 02.00: Aker Brygge: Det er snakk om varmgang i noen kabler i en kjeller.

GRORUD, 00.48: Nødetatene er på vei til Steinbruvann på Grorud, hvor det skal brenne i en utedo. 00.55: Brannen i utedoen ved Steinbruvann er slukket. Ingen er skadet.

Fredag 2. august

ROMSÅS, 22.06: Nødetatene er på vei til Ravnåsveien, hvor det er meldt om mye røyk i en leilighet. 22.40: Ravnåsveien: en beboer har fått i seg røyk, og blir undersøkt av ambulansepersonell. Røyken skyldtes trolig gjenstand på varm stekeplate

VÅLERENGA 17.58: Vålerengtunnelen nordg.: MC stans i høyre felt. VTS har sperret av et felt. Vi er på stedet.

OPPSAL, 14.41: Nødetatene er på vei til Oppsal sykehjem på melding om brann. Uvisst omfang, men nødetatene sender rikelig med enheter. 14.56: OBRE: Oppsal sykehjem. Mindre brann i en taklampe. Brannen slokket.

VÆKERØ, 12.06: E18 vestg, Vækerøtoppen: Trafikkulykke, lastebil og personbil. Nødetatene på vei. Kø. Uklart skadeomfang. 12.25: Vækerø: Ikke personskader, kun materielt. Midterste og venstre felt åpnet for trafikk. Fortsatt kø på stedet. 12.45: Vækerøtoppen: Den siste bilen er fjernet, og E-18 er igjen åpen for trafikk

BJØLSEN, 11.22: Patrulje stanset stjålet bil på Bjølsen. Fører anmeldes for dette, samt for å ha kjørt uten gyldig førerkort. Pågripes. Passasjer dimittert

SENTRUM, 02.37: I Hegdehaugsveien har noen sloss. 2 av disse er på vei til arresten

Torsdag 1. august

EKEBERGTUNNELLEN: 22.45: Ekebergtunnellen nordgående, vogntgf med stans, VTS på stedet, Berging rekv.

TROSHOV, 22.16: Edvard Griegs Alle, en kvinne knivstukket i hånda, bevæpnet politi og amb på stedet. Politihelikopteret henger over området. 22.39: Edvard Griegs Alle, slagsmål i en leilighet, en kvinne skadet handa på knust glass, IKKE knivstukket, hendelsen tonet ned og ingen pågr.

SENTRUM, 20.35: Brugata, butikktyv som utagerer etter å ha blitt tatt på fersken av en vekter, politiet raskt på stedet, en mann kjørt til arresten og anm

BUNNEFJORDEN, 19.19: Bunnefjorden, båt som har kantret, 2 personer brakt til land av politibåten, patruljer, heli, amb og OBRE bistår. HRS koordinerer. 19.53: Bunnefjorden, ikke personskade, båten sikret av OBRE og tauet til Bunnefjorden.

DÆLENGA, 18.31: Toftesgate, utagerende og aggresiv mann, politiet på stedet, en mann innbrakt til arrest og anm ordensforstyrrelser.

SENTRUM, 16.07: Storgata, mann som utagerer overfor en vekter, politiet på stedet, en mann innbringes arrest, anm.

GRORUD, 15.39: OBRE: Trondheimsveien ved Grorud Granitt. Trafikkulykke med bil og mc. Ingen personskade men noe trafikkproblemer ut av byen

KALBAKKEN, 15.22: Østre Aker vei v/Kalbakken: Melding om en kvinne i rullestol på veien. Vær obs! Politi er på vei. 15.39: Vi har lett etter kvinnen i rullestol, ikke sett noenting.

BJERKE, 15.26: Trondheimsveien 268, retn. sentrum: Trafikkulykke. Bil mot MC. Nødetatene er på vei. 15.37: Trondheimsveien 268, ikke personskade.

STORO, 15.22: Storolokket, vestgående: Varebil med stans like ved utgangen av tunnelen. Politi og berging er på vei. 15.35: Storolokket: Bilen er fjernet, og trafikken går som normalt.

SENTRUM, 14.24: Nødetatene er på vei til Pilestredet Park på melding om røykutvikling. Uvisst omfang. 14.38: Røykutviklingen i Pilestredet Park skyldtes en beboer som ristet brød. Ingen utsatt for farlig røyk. Nødetatene ferdig på stedet.

OSLOFJORDEN, 14.03: Godt vær og mange båter på sjøen har gitt sjøtjenesten vår en travel sommer. Åtte er tatt med promille.

BYGDØY, 13.11: Politiet jobber for en trygg hovedstad, nå er vi på Bygdøy i søk etter to innbruddstyver. Både politihund, helikopter og båt er i område. 13.57: De to mennene er kontrollert. Ikke pågrepet da de ikke har gjort innbrudd. Beboere på Bygdøy var dog fornøyd med å se politiet i aksjon. 13.57: De to mennene er kontrollert. Ikke pågrepet da de ikke har gjort innbrudd. Beboere på Bygdøy var dog fornøyd med å se politiet i aksjon.

SENTRUM, 11.18: Pilestredet 7: Fotgjenger påkjørt av en bil. Nødetatene på vei. Uklart skadeomfang. 11.24: Pilestredet: Politiet på stedet. Tilfeldig lege på stedet: Ikke alvorlig skadet fotgjenger. 11.46: Pilestredet: Kvinnen kjørt OUS Ullevål med ambulanse. Politiet oppretter sak.

GRÜNERLØKKA, 03.13: I Thorvald Meyers gate har vi vært inne i en leilighet og gitt en hund et muntlig pålegg om å la være å bjeffe resten av natten.

Onsdag 31. juli

SENTRUM, 22.18: Politiet bistår en melder som har tatt hånd om en ilder som har forvillet seg inn i Slottsparken. 22.37: Ilderen fra Slottsparken er kjørt til Veterinærhøyskolen for husly.

SENTRUM, 21.52: Storgata, slagsmål mellom 2 personer, politiet raskt på stedet, en mann kjørt arresten og anm for ordensforstyrrelse.

SENTRUM, 20.29: Torggt, vekter som sloss med to butikktyver som hadde stjålet øl, politiet raskt på stedet, 2 mann pågrepet, kjøres arrest, anm.

SENTRUM, 20.16: Oslo S vekter slått ned, politiet raskt på stedet, forn kjøres legevakt, ukjent skadeomfang men bevisst, en mann pågrepet, kjøres arrest.

BEKKELAGET, 17.46: Jomfrubråtveien X Ekebergveien, trafikkulykke, bil mot sykkel, nødetatene er på vei. 18.07: Jomfrubråtveien, syklisten kjørt legevakt, hodeskader, fk beslag hos bilfører, brutt vikeplikt, vi åpner sak.

SENTRUM, 17.18: Ruseløkkveien, en butikk har fått en hel andefamilie inn i butikken. Vi er på vei for å bistå. 17.37: Ruseløkkveien, andefamilien er forsiktig plassert i en pappeske og kjørt av politiet til bopel i andedammen ved Slottet.

BYGDØY, 16.59: Melding om person m/pistol i bukselinninga, Bevæpnet politi på stedet, filminnspilling. Ikke varslet. Det gjør de ikke en gang til!

ULLEVÅL, 15.45: Ullevål sykehus, mann med søppelsekk over hodet som knuser ruter, politiet er på vei. 17.25: Ullevål sykehus, mannen med plastpose over hodet ikke funnet, men han er navngitt av ansatte på stedet, anm.

FROGNER, 15.42: Frognerveien, butikk ranet m/kniv kl. 1506, 2 unge gutter løp fra stedet, forn ikke fysisk skadet, bevæpnet politi søker i området. 16.04: Frognerveien, søk i området, neg, for tidlig å si om det er sammenheng mellom dette ranet og ranene siste helg, sentrum pst etterforsker.

BYGDØY, 13.53: Politi og ambulanse er på Huk, hvor en kvinne skal ha falt ned fra en høyde og er bevisstløs. 13.59: Fra Huk så har trolig kvinnen sklidd på svaberget og slått hodet i fallet. Er ved bevissthet nå, og undersøkes av ambulansepersonell.

BÅNKALL, 09.25: Nødetatene er på vei til Trondheimsveien ved Bånkall. Melding om front-kollisjon mellom lastebil og personbil. 09.42: Rv4 ved Bånkall. To skadde personer kjørt sykehus. Vi iverksetter vekselskjøring på stedet inntil videre. Bilberger underveis. 10.27: Vi er ferdige med arbeidet på Rv 4 ved Bånkall, og veien er åpnet for normal trafikk. Les mer: Frontkollisjon mellom lastebil og personbil

BISLETT, 03.55: Nødetatene er på en trafikkulykke i Pilestredet. Bil har krasjet i ett tre, fører fremstår uskadet. 04.49: Veien ryddet i Pilestredet - fører sjekkes på Legevakta. Sak opprettes.

BISLETT, 03.53: Person har blitt slått i hodet med en flaske på Bislett. Søk etter gj. mann uten resultat. Anm. opprettes.

GRÜNERLØKKA, 03.29: Melding om skrik og bråk fra Birkelunden, mulig slagsmål. Patr. sjekker ut. 03.40: Patrulje kom over 3 som bråka ved Birkelunden. Roa ned, og forsøkt sendt hjem. 2 skjønte ikke pålegget og blir kjørt arresten.

Tirsdag 30. juli

MAJORSTUEN, 16.52: Majorstua politistasjon: Brannalarm utløst på stedet, noe røyk. OBRE konkludert med at det ikke har vært brann, men boning som har utløst alarm.

SENTRUM, 16.49: Royal Christiania Hotel: Brannalarm på stedet og gjester evakueres. Ikke tegn til brann enda, politi på stedet. 16.56: Royal Christiania Hotel: Ikke brann på stedet, noe elektrisk som har smeltet og har utløst alarmen.

SMESTAD, 13.03: Grovt tyveri av 15000 euro. Fornærmet skulle kjøpe gods kontant og ved overrekkelsen forsvant selger i en sølvgrå tysk reg Mercedes. Les mer her: Mann skulle kjøpe båt – ble frastjålet 15.000 euro i kontanter

STOVNER, 12.57: Stovner Senter: Melding om en bil som har kjørt inn i og står nå fast i noe buskas. Bilen er uten kjennemerker og sjåfør. Vi undersøker...

HOLMLIA, 12.12: Åsbråtstien: Melding om rop om hjelp fra bolig. Vi rykket ut. Viste seg være barn/ungdom som spilte playstation og var svært høylytte.

SENTRUM, 08.57: Festningstunnelen vestg.: Trafikkulykke. Nødetater på vei og Viking rekvirert. 09.11: Festningstunnelen: Mindre personskade og en bil involvert. Sjåføren får tilsyn av lege på stedet. Skal ha truffet veggskille v/ avkjøring. 09.41: Festningstunnelen: Bilen fjernet og alle felt er igjen åpne for trafikk.

OSLO, 07.16: 20 bussen: Sjåføren melder om 2 berusede personer som nå er med på andre rute-runden. Nekter å gå av bussen. Vi er på vei. 07.30: 20 bussen: Da har vi bistått bussjåføren og den fortsetter runden sin fri for berusede personer. 08.47: 20 bussen: Samme berusa person som ble uformelt bortvist tidligere i dag, har nå gått på bussen igjen. Ilagt formelt pålegg og bussnekt i 2t.

OSLO, 06.42: Det har vært en hektisk natt for politiet i Oslo, men ingen store eller interessante oppdrag

Mandag 29. juli

TORSHOV, 18.44: Ole Bulls gate: en mann er knivstukket og fraktet til sykehus. Vi har flere enheter som søker i området. 19.01: Ole Bulls gate: en mann er alvorlig skadet og vi har funnet åstedet i en leilighet i nærheten. Søker etter andre involverte. 20.19: Ole Bulls gate: fornærmede (33) er alvorlig men ikke livstruende skadet. Vi har nettopp pågrepet en mann (30) som er siktet for hendelsen.

VESTLI, 16.25: Vi er i Vestlisvingen etter melding om knivstikking. Vi har funnet en skadet person og leter etter gjerningspersonen. 16.33: Vestlisvingen: vi har pågrepet en mann utenfor adressen. Mannen som er knivstukket er betegnet som ikke alvorlig skadet. Vi etterforsker. 16.49: Vestlisvingen: trusler med sverd inne i leiligheten og den skadde ble kuttet opp etter en tur gjennom ei glassrute. Ikke knivstikking.

ETTERSTAD, 15.57: Vi har flere enheter på vei til Etterstadsletta etter meldinger om ordensforstyrrelse inne og utenfor en bygård. 16.11: Etterstadsletta: vi har kontroll på alle involverte parter i hendelsen og en gasspistol som ble vist frem i krangelen.

SINSEN, 15.28: En lastebil med motorstans i rundkjøringen i Sinsenkrysset. Vi og berging på vei.

LINDERUD, 14.54: Erich Mogensøns vei, trafikkulykke, nødetatene er på vei. En person skal være påkjørt. 14.59: Erich Mogensøns vei, nødetatene er på stedet, fotgjenger lettere skadd, behandles av amb på stedet.

SKØYEN, 14.40: En butikktyv har stjålet elektriske artikler for store verdier i en foliert bag. Pågrepet og kjørt arresten, anm.

VÅLERENGA, 13.06: Vålerenga, i anledning VIF 100 år, opptog som går fra Vålerenga kirke til Arbeidergt, ca 400 deltagere, politiet bistår med ledsagelse.

GRØNLAND, 12.09: Utagerende kvinne som går til angrep på vekter. Politiet på stedet, en kvinne kjøres arresten, anm.

DÆLENENGA, 09.47: Fagerheimgata: Melding om røykutvikling. Nødetatene på vei. 09.56: Fagerheimgata: Brannv. melder om brann i noen blomsterkasser utenfor. Skal nå være slukket. Trolig en kastet sigarett som har antent papir.

SAGENE, 09.39: Sagene kirke: Melding om beruset person ute i veibanen. Iført rosa skjorte, lilla bukser og brune sko. Vi er på vei.

GRÜNERLØKKA/SOFIENBERG, 05.18: Ranene i natt. Vi leter etter 2 unge gutter i 20-årene, lyse i huden, snakker østlandsk, uviss bekledn. Mulig samme gj.menn på begge ranene.

GRÜNERLØKKA, 04.45: Deli de Luca i Waldemar Thranes gate er akkurat blitt ranet med kniv. To unge gutter løp fra stedet. Iført hettegenser og skjorte.

RING 3/ULVEN, 01.16: Politiet har fått melding om at det på Ring 3 løper en rev ned mot Ulven. Dette kan bli farlig både for trafikanter og reven.

SOFIENBERG, 01.00: Esso i Tr.heimsveien 61 er nylig blitt ranet med kniv. 3 unge gutter forlot stedet nedover mot sentrum. Foreløpig ikke beskrivelse. 13.06: Beskrivelse ran Esso: 3 ungdommer i 20-årene, trolig lyse i huden, lyse klær. Uviss retning ut fra stasjonen.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem