Gå til sidens hovedinnhold

Siste fra politiets Twitter-logg

«Sverdet» viste seg å være et skohorn. Her kan du se hva Oslo-politiet har rykket ut på denne uka!

Søndag 27. oktober

SØRENGA, 21.52: Vi har stanset nok en beruset bilfører. Denne gang på E18 ved Sørenga. Fører forsøkte å bytte plass med en passasjer da bilen ble stanset.

VESTLI, 21.05: Vi er på Vestli, Ragnhild Schibbyes vei for å undersøke en melding om bråk i en lelighet. 21.19: Viste seg å ikke være noe bråk i aktuell leilighet. Melder hadde kommet med uriktige opplysninger. Tas hånd om av amb pers.

BOGSTAD, 20.40: Vi har stanset en beruset bilfører like ved Bogstad camping. Kjøres arresten.

KJELSÅS, 18.39: Kjelsåsveien ved Teknisk museum sperres midl. for personbiler pga mye overvann. 19.40: Kjelsåsveien er åpnet igjen. Da vannet forsvant, fant politiet 15 stk bilskilter som trolig har falt av biler som har passert. Disse skiltene tar vi med oss som hittegods inntil videre, men vil forsøke å varsle de enkelte bileierne.

HELSFYR, 09.54: Ordensforstyrrelse på Helsfyr Busstasjon. Vi har flere enheter som jobber i området. En mann er lettere skadet og trenger ambulanse. 10.23: Mulig ransforsøk med påfølgende slåsskamp. 2 menn (en av disse til sykehus) anmeldes for ranet og 2 menn anmeldes for legemsbeskadigelse. 10.32: Gutten som ble utsatt for ransforsøket på Helsfyr er uskadd og på vei hjem. Vi anmelder saken på hans vegne.

OSLO, 08.47: 35 innsatte i politiarresten søndag morgen. Eksempler på saker: narkotika, vold, ran, våpenloven, ordensforstyrrelser og grove tyverier.

MORTENSRUD, 02.09: Det brenner i 2 biler på Mortensrud. Politi og brannvesenet er på stedet. Vi søker etter 2-3 personer som er sett løpende fra stedet. 02.28: Bilbrann Mortensrud er slukket. Vi søker fortsatt etter mulig mistenkte. Saken vil bli etterforsket.

Lørdag 26. oktober

BRYN, 22.26: Vi undersøker en container som trolig har eksplodert i Surstoffveien på Bryn. Flere har meldt om et kraftig smell. Ingen skadde funnet. 22.44: Vi jobber på stedet, men har ennå ikke funnet årsaken til eksplosjonen. Fremdeles ingen skadde funnet. 23.16: Vi er ferdige på åstedet, og videre etterforskning får avdekke hva som er årsaken til eksplosjonen.

GRØNLAND, 21.39: Vi har akkurat pågrepet en beruset mann med kniv, som truet gjester og ansatte på et utested på Grønland. Ingen skadd.

MAJORSTUEN, 20.31: Vi søker etter en gjerningsmann som nettopp stjal mobiltelefoner fra kunder på en restaurant på Majorstua. Løp mot Jacob Aalls gate. Beskrivelse: Mann, rundt 20 år, kort hår, litt mørk i huden, sort, glinsende boblejakke, lyse jeans, skjerf. Tips på 02800.

OSLO, 18.16: En meget ærlig borger hadde funnet et større pengebeløp og en Laptop på en bussholdeplass. Vi klarte å spore opp eieren av dette.... og det viste seg at det dreide seg om omsetningen fra en butikk. Eieren gikk fra fortvilet til meget glad, og det ble utbetalt finnerlønn.

GREFSEN, 18.08: Nødetatene er på vei til Grefsenkollveien, hvor det trolig skal brenne i en lekehytte. 18.44: Lekehytta er nedbrent. Vi er fortsatt på stedet sammen med OBRE.

SENTRUM, 17.50: P.g.a. utbedring av en vannlekkasje i Dronningens gate ved nr 25, vil det være redusert fremkommelighet utover kvelden/natten.

SENTRUM, 16.43: Vi har tatt hånd om et større antall sammenrullede malerier som ble funnet ved Oslo Konserthus. Om noen savner slike, ring tlf 02800

FURUSET, 12.17: Påkjørsel til E6 fra Jerikoveien: en bil har kjørt inn i autovernet. Ikke personskader. Berging på vei.

SENTRUM, 12.17: Eidsvolls plass: vi har flere enheter på stedet grunnet arrangementer i formiddag. Innsatsleder på stedet svarer på pressehenvendelser.

GALGEBERG, 11.49: Dalehaugen: Vi har fått melding om brann og alle nødetater er på vei til stedet. 12.07: Brannen i Dalehaugen skal være slukket. En person fraktet til sykehus med brannskader.

SENTRUM, 11.47: En mann har blitt knivstukket i Storgata. Vi har flere enheter som søker etter gjerningspersonen. 12.01: Vi søker etter en gjerningsmann fra Storgata: mann, pratet svensk, sort jakke, mellomblond og hadde med seg en brun hund. Tips 02800.

SOFIENBERG, 01.05: Jørgen Løvlands gate: Bekreftet brann. Nødetatene på stedet. Det kommer røyk fra leilighet i 1. etg. 01.54: Brann i gardin. Sprinkleranlegget utløst. Brannen slukket. En person i leiligheten er noe nedkjølt pga vannet. Blir ivaretatt av helse.

Fredag 25. oktober

SKARPSNO, 22.16: Drammensveien ved Skarpsno. Trafikkuhell hvor bil sperrer trikkeskinnene. Nødetater på vei. 22.55: Bilfører hadde mistet kontrollen over bilen, og truffet en parkert tilhenger. Fører kjøres OKL for sjekk, og fikk sitt førerkort beslaglagt.

TØYEN, 21.00: Politi og ambulanse er på vei til Trondheimsveien ved nr 85. Der skal en fotgjenger være påkjørt, men bevisst. 21.17: Fotgjengeren blir kjørt til sykehus. 21.51: Trolig har fotgjengeren løpt ut i gaten rett foran bilen, som ikke har rukket å stanse. Ikke førerkortbeslag, men vi oppretter sak

SINSEN, 16.29: Politimann på fritiden anholdt nettopp to ransmenn som truet med skytevåpen i en frisørsalong i Trondh.vn. Vi har patruljer på stedet nå. 17.59: Ranerne er kjørt arresten, og politiet etterforsker saken videre.

FESTNINGSTUNNELEN, 16.28: Trafikkuhell Festningstunnellen østgående. Høyre felt stengt.

MOSSEVEIEN, 16.25: Trafikkuhell Mosseveien, sør for avkjøring Ulvøya. Nødetatene på stedet.

ULVEN, 13.37: Trafikkuhell. Ring 3 retning Sinsen like før avkjøringen til Ulvensplitten. Lastebil og personbil her også. Trolig ikke personskader. 13.38: Uheldige tidspunkt her. Fredag ettermiddag og mye trafikk, derfor også lange køer. Vis tålmodighet. 14.41: Nå er også Ring3 vestgående ved Ulven helt åpnet. Pr nu har vi ingen oppdrag om trafikkulykker i hovedstaden.

ULVEN, 13.10: Trafikkulykke ved Ulvensplitten, Ring 3 mot E6 nordover. Uvisst omfang, men trolig bil mot lastebil. Personskader. 13.13: Mer nøyaktig sted. E6 nordgående ved avkjøringen til Ulven. Høyre felt. Trafikken går forbi i venstre felt. 13.31: Ambulanse er på stedet. To personer kjøres sykehus for behandling. Bruddskader etc. 13.31: Ambulanse er på stedet. To personer kjøres sykehus for behandling. Bruddskader etc. 13.56: E6 nordgående er nå ryddet. En god del kø bakover, men det løser seg naturlig opp utover.

HELLERUD, 13.04: Nødetatene er på vei til Dr. Dedichens vei på Hellerud. Meldt om røyk ut fra en leilighet. 13.14: Ingen brann på adressen. Tørrkoking.

TORSHOV, 10.20: Vi er på Haarklous plass sammen med blant andre brannvesenet på brannmelding. Viser seg å være et tilfelle av kraftig tørrkok.

ALNABRU, 09.54: E6 inngående ved gamle bomstasjon på Alnabru. En trailer har mistet flere hjul. Minst et hjul skal trille nedover E6. Vær obs. 10.02: Hjulet har stanset, bergingsbil er på stedet. Står i kollektivfeltet, skaper minimal kø.

FROGNER, 04.18: Promillekjører stoppet i Parkveien. Fører observert da han forlot et utested etter å ha drukket alkohol. Fører kjørt arr for utåndingsprøve.

GRORUD, 03.42: Bil som har kjørt av veien på Østre Aker vei inngående ved Bekkenstenveien. Ingen i eller ved bilen. Søk etter navngitt fører iverksatt. 05.03: Resultatløst søk etter fører. Skade på bil og autovern. Uvisst om fører er skadet. Bilen tauet og politiet oppretter sak

GRÜNERLØKKA, 00.50: 1 person pågrepet for vesketyveri på et utested på Grunerløkka. Oppsto et basketak med forn. Veska tilbakelevert. Pågrepne kjørt arrest. 01.07: Pågrepne mistenkes også for forsøk ran i Herslebs gate for ca 1 1/2 time siden. Her ble fornærmede slått og forsøkt fraranet ei veske.


Torsdag 24. oktober

VÅLERENGA, 22.45: Innbrudd i leilighet, politiet raskt på stedet, en mann pågrepet kjørt arresten, anm.

ULLEVÅL, 21.51: En kvinne fraranet sin tlf, forsøkt kvalt og holdt for øynene bakfra, politiet på stedet søker etter to gjerningsmenn, beskrivelse,1. ca 180 cm ,mørkt hår, lys i huden, iført grønn treningsjakke/bukse m/striper , 2, ca 175 cm, iført lys jakke og mørke bukser.

ULLEVÅL, 19.27: Ring 3 v/Ullevål, sort og hvit hund som løper i vegbanen, vær obs. 19.43: hunden løpt retning Ullevål sykehus, søk ,neg. 19.54: Hunden funnet og tatt hånd om av ansatte på Bertel O Steen på Ullevål, politiet på stedet, hundevakta rekvirert.

TEISEN, 18.55: E6 utg v/Teisen: Melding om at det ligger noen gipsplater i veibanen. VTS sender vaktbil for å undersøke/fjerne disse.

HOLMLIA, 18.35: Ljabrudiagonalen v/avkjøring Holmlia, et tre som holder på å falle ut i vegen. Politiet på stedet, OBRE rekv for fjerning.

GRØNLAND, 17.36: Beruset mann som slår etter en dame og angriper en vekter, politiet på stedet, en mann innbringes til arresten anm.

FROGNER, 16.26: Kirkeveien, Frogner plass retning Majorstua, buss som har fått stans, vi er på stedet, berging rekv, trafikale utfordringer på stedet. 17.28: Viking har fjernet bussen trafikken går som normalt.

FURUSET, 15.15: E6, utgående v/ Furuset, trafikkulykke, flere biler involvert, nødetatene er på vei. mye kø. 15.19: en av de impliserte førerne har løpt fra stedet retning Lindeberg, mann, ca 180, mørkhudet, iført sort genser og dongeribukse. 15.32: Nødetatene er på stedet,3 biler involvert, ikke meldt om personskade, hundepatrulje går sporsøk etter føreren som løp fra stedet. 15.48: Bilene er fjernet, veien åpen for normal ferdsel, vi åpner sak, søk etter fører som løp pågår fortsatt med patruljer og hundepatrulje.

STOVNER, 12.11: Fossumveien: Bil som har kjørt ut ved Stovner politistasjon. Vi er på stedet. 13.00: Fører fikk trolig et illebefinnende og kjørte ut av veien. Kom uskadd fra ulykken, men kjørt til sykehus for sjekk. Politiet oppretter sak.

GRØNØAND, 11.48: Nødetatene på vei til Chr. Krohgs gate. Meldt om røyk i oppgang. 11.56: Foreløpig finner nødetatene ingen brann på stedet.

FROGNER, 10.37: 7 Eleven i Frognerveien er akkurat ranet. Person med kniv truet betjeningen. 10.42: Takket være et meget godt vitne, ble gjerningsmannen pågrepet i nærheten etter kort tid. Trolig samme person som ranet Deli de Luca. Les mer: To kioskran i Oslo på kort tid

ØKERN, 09.52: Det står en bil i utgangen av Lørentunnelen, ved Økern. Fører skifter dekk. Fører hadde et uhell med en bolt. Bergingsbil rekvirert.

MAJORSTUEN, 09.33: Deli de Luca i Bogstadveien er akkurat blitt ranet. Beskrivelse: mann 20-25 år, ca. 160 cm, militærbukse og mørk jakke, lys i huden. 09.34: Trolig ikke benyttet våpen. Mistenkte gikk i retning Majorstuakrysset.

Onsdag 23. oktober

SOFIENBERG, 20.48: Politiet rykket ut på melding om husbråk og trusler med sverd. Heldigvis var det kun truet med et skohorn. Rolig på stedet nå.

SOLLI PLASS, 19.03: 3 personer tatt på fersk gjerning i å forsyne seg av en Fretex container. Alle 3 fisket ut og kjørt arresten.

SENTRUM, 17.00: Barnehuset Skippergata: Person tatt på fersk gjerning av håndverkere i å stjele datautstyr. Mistenkte pågrepet og kjørt arrest.

TVEITA, 15.45: Ytre ringvei v/Tveita senter retning Alnabru: Lastebil har kjørt av veien og det skal lekke en del diesel. Nødetater på vei. 15.45: Det er ikke meldt om personskader og det er kun en lastebil som er involvert. 15.55: Vi sperrer av Ytre Ringvei ved Tveita senter og Alna senter. Tungberger rekvirert. 16.21: Lastebilen er ikke lastet med farlig gods. Store materielle skader på autovernet. VTS varslet. 16.53: Veien forblir stengt en stund fremover grunnet skadeomfanget. Skilting for omkjøringsalternativer settes opp.

LAMBERTSETER, 15.42: Lambertseterveien: Trafikkulykke. Nødetater på stedet. Lettere personskader. Bergingsbil rekvirert. 16.22: Veien er ryddet og igjen åpen for trafikk.

ALNABRU, 15.00: Oslo politidistrikt tok i dag beslag i eiendommen til Hells Angels i Strømsveien i Oslo https://www.politi.no/oslo/ Les mer: Væpnet politi slo til mot Hells Angels på Alnabru

SENTRUM, 05.10: En pers slått ned på Jernbanetorget og fraranet penger og mobil. Gj.menn beskrives som somaliere.

Tirsdag 22. oktober

ØKERN, 21.58: Politiet er på vei til Østre Aker vei ved Økern, bil som skal kjøre nordover i sørgående løp. 22.07: Har ikke fått flere meldinger på bilen og vi har ikke sett den, så den har høyst sannsynlig kommet seg av veien.

ØKERN, 21.25: Politiet er på vei til ring 3 ved Økern hvor det skal være en mann i veien. Bilister i området bes være særs oppmerksomme. 21.27: Da har politiet fått kontakt med mannen, og fått han ut av veibanen.

SENTRUM, 14.39: Stortorget: Trafikkulykke. Melding om en trikk som mulig har kjørt på 1 person. Vedkommende skal være oppegående. Virker uskadd. 14.47: En person tatt hånd om av ambulanse. Klaget på litt smerter i det ene benet. Mindre personskade. Trikken er i drift igjen.

SVARTDALSTUNNELEN, 14.32: Svartdalstunnelen utg: Bil med stans. Uklar årsak. Vi er på vei. Les mer: Fullt kaos i Oslo-trafikken

FESTNINGSTUNNELEN, 14.19: Festningstunnelen østg: Trafikkulykke. 4 biler med stans i høyre felt. 1 har kjørt i tunnelveggen. Uklart skadeomfang. Nødetater på vei. 14.35: En person skadd og blir ivaretatt av ambulanse på stedet. Bergingsbil rekvirert til 2 biler. En av de med henger. 2 felt stengt.

OPERATUNNELEN, 13.59: Operatunnelen østg.: Bil med stans. Står med nødblink i midtre felt. 14.27: Bilen hadde gått tom for bensin. Fikk bensin av en forbipasserende og kjørte så videre.

E18 BYGDØY, 13.41: Østgående v/Bygdøylokket, bilstans i høyre felt, politi og berging på vei. 14.25: Bergingsbilen har tatt med seg bil og henger som skal kontrollveies på Risløkka. Fører anm. for usikret last samt mulig overvekt.

LOVISENBERG, 10.47: Veterinærhøgskolen: En ku har rømt og vi forsøker nå få kontroll på dyret. Flere enheter bistår. 10.51: Da har vi kontroll på kua. Tror vi. Får bistand fra høgskolen til å bedøve dyret. 11.06: Kua er nå i trygg forvaring på Veterinærhøgskolen. Ingen skade voldt på tjenestemenn som fortsetter sitt arbeid for en trygg hovedstad. Les mer: Ku på rømmen i Oslos gater

HAUKETO, 08.34: Hauketoveien: Trafikkulykke. Fotgjenger fått sin fot kjørt over. Tatt med til legevakta for sjekk.

MARIENLYST, 07.59: Suhms gate: Trafikkulykke. Kvinne påkjørt og ført til sykehus. Trolig ikke alvorlig. Vi er på stedet. 09.32: Bilfører fikk beslaglagt fk og anm, fornærmede påkjørt i fortgjengerfelt, lettere skadd.

MAJORSTUEN, 05.58: En mørkkledd mann knuste ruta til Netcom-butikken i Bogstadveien. Stakk fra stedet med ukjent bytte. Vi søker i området med flere enheter.

ENERHAUGEN, 03.33: På Enerhaugen har en kar brutt seg inn i flere biler. Vi søker i området etter en mann i gråaktig jakke. 04.08: Takket være gode vitneobservasjoner har vi pågrepet en mann for innbrudd i to biler på Enerhaugen. Han er i arresten nå.

VOKSENKOLLEN, 02.46: En innbruddstyv ble avbrutt i ugjerningen av beboer og vi søker i området med blant annet hundepatrulje. 03.15: Hundesøket i Voksenkollen førte oss ikke til noen tyv, men vi søker videre i området. Patrulje undersøker åstedet og oppretter sak.

ØSTRE AKER VEI, 01.33: Tre unge menn pågrepet i en bil. Føreren var ruspåvirket og hadde ikke førerkort. I tillegg gjort funn av narkotika.

SOFIENBERG, 01.29: Mann (31) anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort for 3. gang på kort tid. Bilen hadde ikke papirene i orden, skiltene tatt.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler