Gå til sidens hovedinnhold

Siste fra politiets twitterlogg

Her kan du se hva Oslo-politiet har brukt tiden på denne helgen. Les Twitter-loggen her!

OSLO: Her får du et utdrag av politiets Twitter-logg denne helgen. Vil du lese mer, finner du en fullstendig logg fra både politi og brannvesen i kolonnen til høyre.

Søndag 9. juni

GRØNLAND, 14.03: Mann banket opp på Grønland, både ute på gata og inne i en bil. Kontroll på 1 person og aktuell bil. Leter etter fornærmede og flere gj.menn

KALBAKKEN, 13.18: Politiet har akkurat fått kontroll på 3 løpske hester på Kalbakken. Kontakt med eier som vil hente hestene

BJØRVIKA, 08.21: Flere observasjoner av en rådyrkalv ved Operaen. Foreløpig ingen trafikale utfordringer. Viltnemnda er varslet

OSLO, 06.29: Oslo-natten har vært preget av svært mange ordensforstyrrelser, slåssing og støymeldinger fra diverse fester.

SENTRUM, 05.41: Vi søker etter en gjerningsmann som rispet en vekter med kniv i parkeringshus under Oslo Plaza. Løp fra stedet. Vekter sjekkes på legevakt. 05.43: Beskrivelse på gjerningsmann parkeringshuset: Trolig østeuropeer, ca 30 år, kort mørkt hår, ca 180 cm, normalt bygd, iført svart jakke. 05.48: Vi har anholdt en mistenkt i forholdet fra parkeringshuset. Var også i besittelse av narkotika. Kjøres arresten

VEITVET, 01.56: Vi har pågrepet to menn som hadde brutt seg inn på SFO, Veitvet skole.

Lørdag 8. juni

TVEITA, 19.01: Nødetatane underveis til Tveita, brann i leiligheit. 19.25: Ad. brann på Tveita er brannen fortsatt ikke slokket. Pågår evakuering. 19.43: Brannen på Tveita er slokket. Fortsatt røykfyllt i blokka. SeaKing har vært i lufta i tilfelle evakuering fra lufta. 20.44: Brann Tveita: jobbes fortsatt med å sjekke beboere. 10 beboere blir foreløpig kjørt legevakt for sjekk- eksponerte for røyk.

SAGENE, 19.01: Politiet har søkt etter ein mann som på Sagene skal ha framstått truande med ein kniv. Kontroll på vedk. Køyrast arrest.

SENTRUM 13.17: Et lite barn i en solvarm parkert bil i Pløens gt. Politiet måtte knuse ei rute for å få ut barnet som kjøres til OKL for sjekk. 14.04: Kontakt med foreldrene til barnet i den solvarme bilen. De sikrer bilen selv. Politiet skriver rapport til barnevernet.

BYGDØY 05.51: Nødetatene er på vei til antatt tørrkokt kjele på Bygdøy.

OSLO, 05.55: Det har vært en meget hektisk natt for Oslo-politiet, med blant annet en rekke legemssaker, ran, branner og ordensforstyrrelser.

KARIHAUGEN 01.51: En bensinstasjon på Karihaugen har blitt ranet av en person med pistol. Vi søker med politihund, patruljer og politihelikopter. 05.23: Vi fant ingen gjerningsmann fra ranet på Karihaugen. Vi oppretter sak og forholdet etterforskes på vanlig måte i ettertid.

RYEN, 00.55: Politi og brannvesen er på vei til Oluf Onsums vei hvor det skal brenne i en bil. 01.07: Bilbrannen i Oluf Onsums vei er slukket.

VINDEREN 00.41: I en leilighet på Vindern har to menn stukket hverandre med kniv. Begge er kjørt Ullevål sykehus med skader. Vi jobber på åstedet.

Fredag 7. juni

SINSEN, 20.47: Vi er på vei til brann på balkong i Sinsenvn.

OSLO, 17.04: Endel trafikale problemer i ettermiddag. Gjenganger er biler med stans i Oslo tunnelene.Nå gjelder det Svartdals og Festningstunnelen

FROGNER, 16.58: Trafikkulykke Inkognitogata. Trikk mot bil.Nødetatene på vei tilstedet. 17.54: I Inkognitogt. var det mindre personskade.

AMMERUD, 14.22: Ammerudhellinga: Melding om brann. Nødetatene på vei. 14.52: Ammerudhellinga. Ikke brann, derimot røyk fra et godt stekt mat. Ingen personskade. Politiet oppretter sak.

RØA, 09.11: Nødetatene er i Harald Løvenskioldsei på brann i en underteasje på en bolig.OBRE er iferd med å få slukket brannen.Amb. behandler en person. 09.44: Brannen i H.Løvenskildsvei er slukket. 3 personer er behandlet av amb på stedet. Av disse er en kvinne kjørt til Ullevål sykehus, røykskadd.

RYEN, 07.45: Nødetatene er på vei til Ryen, mellom Svartdalstunnelen og Ryenkrysset der det er kraftig røykutvikling fra en buss. 07.46: Det skal ikke være noen passasjerer i bussen og sjåføren har kommet seg uskadd ut. 07.50: Trafikken er sperret i begge retningen. Løpet inn i Svartdalstunnelen fra Ryen blir åpnet om kort tid. Løpet mot Ryen åpnes noe senere.

Reklame

Nå får du hotellrom, frokost og middag for kun 795 kroner