*Nettavisen* Nyheter.

Siste innspurt! Stem på Vålerenga!

Utfordrerne mobiliserer, nå må vi svare. Stem fram Vålerenga Fotball i "Klubben i mitt hjerte".

22.11.11 15:26

Klikk her for å gi din stemme til Vålerenga Fotball

Lørdag 12. november startet kampanjen "Klubben i mitt hjerte" i samarbeid mellom Norges Idrettsforbund, Nordea, P4 og Dagbladet. Vålerenga Fotball vant sin klasse i flere år, men har de to siste årene kommet på andreplass bak Rosenborg. Det er på tide at vi gjør noe med dette nå.

Vålerenga tok tidlig ledelsen i konkurransen, men nå har flere av våre utfordrere mobilisert, og da trenger vi din hjelp til å svare.

Stem hver dag

Vålerenga er med i klassen "Spesialidrettslag over 100 medlemmer". Klubben med flest stemmer vinner 50.000 kroner til kjøp av utstyr. Klubben som får 2. plass mottar 25.000 kroner. For Vålerenga Fotballs del går en eventuell premie til breddefotballen.

Avstemningen startet lørdag 12. november kl. 00.01 og avsluttes fredag 25. november kl. 23.59. For å unngå juks kan man kun stemme én gang per dag, og kun på ett lag i hver kategori. Men, man kan stemme på lag i forskjellige kategorier. Dermed kan man stemme på andre VIF-lag som ligger i andre kategorier samtidig som man stemmer fram Vålerenga Fotball.

Klikk her for å gi din stemme til Vålerenga Fotball

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag