RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Siste liten»-presang til kona

Sist oppdatert:
I denne uken kommer bilforhandlere til å selge flere biler med sløyfe på. Kundene er frustrerte menn som ikke har ordnet med julepresang til kona.

Det er under en uke til jul og du har fremdeles ikke klart å ordne med en julepresang til din bedre halvdel. Hva med å kjøpe en bil? Flere har gjort det før deg.

- Det har hendt flere ganger de siste årene at vi har fått inn menn rett før jul som kjøper bil i julepresang til konen. Og dette er faktisk folk som gjerne har stått i bilkø på Fjøsangerveien og bare tilfeldigvis tittet inn vinduet vårt. Deretter har de svingt av veien og kommet inn til oss, sier Arne Aarvik, salgsleder på nybilavdelingen til Møller.

- Så det er altså ikke tilfeldig at dere har kledd en flett ny Audi med julebånd og plassert den fremst i utstillingsvinduet?

- Det er litt for å friske opp i lokalet, og folk legger merke til den, sier Aarvik litt hemmelig. Men det er ikke tvil om at den knallrøde bilen med pakkesløyfe, får kapitalsterke «siste liten»-kunder til å bestemme seg.

Bilnøkkel eller lekebil
Når en kommer inn et par dager før jul, sier det seg selv at forhandleren ikke kan levere bilen på dagen. Men de har selvsagt løsningen klar.

- Vi pakker inn en nøkkel eller en identisk lekebil, svarer Aarvik som om han ikke har gjort noe annet.

Konfekt og Flax-lodd
Selvsagt er det ikke flertallet i befolkningen som kan kjøpe en bil i julepresang siste uke før jul. Det finnes også dem som må droppe risgrøten på julaften for å besøke den nærmeste bensinstasjonen. En Sfinx-konfekt og et par Flax-lodd? Ja, det er tanken som teller. Kanskje du kan slenge på en juleplate på kjøpet, eller en kasserolle? Bensinstasjonene har også litt utvalg for deg som er i siste liten.

Men er du en mann som har for vane å ordne opp på bensinstasjonen på selveste julaften, kan konen din alt ha ordnet med en presang fra deg - av gammel vane. Så sant hun ikke forventer en bilnøkkel under treet, da.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere