*Nettavisen* Nyheter.

Siste mulighet til å møte Tone

Vinn konsertbilletter og møt Norges hotteste popstjerner.

11.08.07 13:27

Mobiloperatøren One Call arrangerer en storstilt konsert hvor artistene Alejandro Fuentes, Kurt Nilsen, Tone Damli Aaberge, Marion Ravn, Mira Craig og Espen Lind står på samme scene foran et fullsatt Oslo Spektrum den 18. august.

Har du ennå ikke sikret deg billett, kan du sikre deg inngang ved å delta i Nettavisens store MMS-konkurranse. Tre heldige vinnere får gratis inngang på konserten til seg og en venn. De får også et eksklusivt møte med stjernene backstage.

I tillegg til disse tre heldige vinnerne, vil vi også trekke ut noen deltakere som får gratisbilletter til konserten.

Alt du trenger å gjøre for å kunne vinne billetter og det eksklusive møtet, er å sende et MMS-bilde der temaet er «musikk», et tema som kan tolkes på nærmest en hvilken som helst måte.

Bildet sender du i en MMS-melding med kodeord «KONSERT», samt ditt navn til 1984 (5 kr/mld). Alle bidrag må være inne i løpet av søndag 12. august. Vinnere blir plukket ut av en jury og offentliggjort mandag 13. august. Reisen til Oslo må du eventuelt dekke selv. Du kan også være med i konkurransen med å sende inn bildet på e-post til it@nettavisen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.