RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siste natt med gjengen

Sist oppdatert:
Elin Tvedt kjempet mot tårene da hun tok farvel med 71° nord og TVNorge. - Dette er fryktelig vemodig, sier hun til side2. Les intervjuet og se bildene fra festen.

(SIDE2): - Jeg har prøvd å holde meg i bagrunnen i hele dag. For når jeg står her foran dere, kjenner jeg tårene presse på. Det er fryktelig tung å si farvel, både til TVNorge og til 71° nord, sa Elin Tvedt da hun mandag kveld feiret årets finale på styrkeprøven.

Ryktene om hva Elin skal gjøre etter 71° nord har versert helt siden nyheten om at hun hadde takket nei til å lede en ny runde av programmet ble kjent fredag i forrige uke.

Fikk jobbtilbud etter «Senkveld»
- He-he, jeg kan si så mye som at jeg ikke har bestemt meg ennå. Men det ligger flere tilbud på bordet. Og noen av dem er ganske spennende, sier hun lurt til side2.

- På «Senkveld» lanserte du forslaget om å bli brannmann... Er det noe du virkelig kunne tenkt deg?

- Jeg er jo ganske svak for kjekke og tøffe brannmenn i uniform, så kanskje det! Nei, spøk til side, så blir jeg nok i media. Men om det blir tv, radio eller noe helt annet får tiden vise. Forresten fikk jeg flere jobbtilbud etter å ha vært på «Senkveld». Det anbefales å annonsere der at man er arbeidsledig, spøker hun.

Sommerjobb var starten
- Men du har altså ikke bestemt deg for hva du skal gjøre videre?

- Ikke foreløpig nei. Jeg ville at finalen på 71° nord skulle være unnagjort før jeg tar en avgjørelse på hva jeg skal gjøre videre i yrkeskarrieren, sier Elin.

Elin Tvedt hadde aldri trodd at hun skulle bli en av Norges mest profilerte programledere. Da hun startet i TV 2, var hun innstilt på at det skulle være en sommerjobb...

- Vil gjøre noe nytt
Hun tok avgjørelsen om å forlate TVNorge for én uke siden. Ifølge Elin selv er det et ønske om å gjøre noe nytt som ligger bak avgjørelsen.

- Jeg søker nye utfordringer etter fem fantastiske år som programleder for 71° nord. Derfor er dette en vemodig dag - jeg tar farvel med mange fantastiske mennesker som jeg har ledd og grått sammen med. Med meg i sekken har jeg mange gode og morsomme minner, smiler den flotte programlederen.

  • Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere