*Nettavisen* Nyheter.

Siste Nytt skal overvåke Finansdepartementet

Utfordrere til Observer Norge har fått tilslaget på overvåkning av finansstoff i norske medier.

20.06.08 11:04

Siste Nytt Gruppen ble etablert for fem år siden av tre tidligere medarbeidere i Observer Norge. De tre utbryterne hadde ideen om at markedet var modent for å formidle nyheter fra mediene til egne web-sider for kundene.

I 1998 hadde selskapet fire ansatte. I dag teller Siste Nytt Gruppen 12 ansatte, samt noen vikarer. Omsetningen har økt betraktelig, og selskapet betjener i dag flere departementer, offentlige etater, store norske selskaper og organisasjoner. Selskapet er også norsk representant for Esmerk Group.

Finansdepartementet har nå avgjort at Siste Nytt får oppdraget etter å ha kjempet med tre andre norske selskap. Anbudet gikk ut i hele EØS-området, men det var kun norske selskap som la inn tilbud.

Siste Nytt har også tidligere hatt Finansdepartementet på kundelisten. Avtalen gjelder i utgangspunktet for ett år, med opsjon på to nye.

- Det er en meget stor prestisje å få dette krevende oppdraget. Finansdepartementet er trolig den mest krevende kunden når det gjelder hurtighet og fleksibilitet. Når vi i tillegg er spesialister på den kvalitative utvelgelsen av det økonomiske stoffet som departementet ønsker, er det en stor tillitserklæring til våre medarbeidere, sier adm. direktør Finn Picard i Siste Nytt i en pressemelding.

Siste Nytt har kundeporteføljer spesielt innen finanssektoren, samferdsel og helsesektoren.

I tillegg til ordinær medieovervåkning, har Siste Nytt oppdrag innen medieanalyse hvor selskapet samarbeider med Brandmark Consulting.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.