RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siste prognoser fra CanArgo

Sist oppdatert:
Produksjonsmålene til konsernsjef David Robson og CanArgo har gått på stadig nye smeller. Her er Robsons siste prognoser
CanaArgo-sjefen holdt i dag en presentasjon på Pareto Securities årlige olje- og offshorekonferanse, hvor han fokusert på den nye brønnen på Manavi-feltet i Georgia.

Robson sa at han forventer at testing av M11Z-brønnen på Manavi er i gang mot slutten av september, og at resultatet kan være klart innen månedens utgangen.

- Jeg er opprømt over Manavi, men vi må nesten vente til resultatene er klare, sa Robson, som deretter la ut om planene for tidlig produksjon fra feltet.

Han sa på spørsmål fra iMarkedet.no at han forventer å ha produksjonen klar til april/mai neste år. Det skal bygges noe infrastruktur ved brønnen som ligger på en ås. Målet er en produksjonsrate på 5.000 fat pr. dag.

Når det gjelder selskapet horisontale boreprogram som har gått på en rekke smeller så langt i år, så sikter Robson nå på å nå målet om 10.000 fat pr. dag i produksjon fra disse brønnene blant annet på Ninotsminda-feltet og Samgori, ved utgangen av 2006.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere