Gå til sidens hovedinnhold

Siste sjanse for et utebad

Lørdag er siste dag med sommeråpent på Tøyenbadet. Deretter vil badet være stengt for hovedrengjøring fram til lørdag 2. september.

TØYEN: I denne omgang vil Tøyenbadet bare være midlertidig stengt. Men bruk høsten godt, for på julaften stenges badet for lang tid framover, det skal nemlig rehabiliteres. Hele 2007 vil man møte stengte dører, og først 2. januar 2008 kan du igjen hoppe ut i det våte element.

Fram til førstkommende lørdag gjelder fortsatt sommeråpningstidene. I dag torsdag holder man åpent 07.00 til 19.30, fredag 10.30 til 19.30 og lørdag 10.00 til 16.00. Deretter er det tid for rengjøring i 12 dager, men på lørdag 2. september er rengjøringen ferdig, og da er det igjen vanlige åpningstider.

Mange badegjester

Fra 1. mai og ut juli hadde Tøyenbadet 77.000 besøkende, mot 70.500 året før. Avdelingssjef Jan Zander i Kultur- og idrettsetaten er veldig fornøyd med besøkstallene og mener det er mer enn godt vær som har vært avgjørende for det høye antall besøkende.

Det var nok lurt å få satt i stand stupebassenget utendørs. Det måtte jo uansett blitt gjort neste år når Tøyenbadet skal totalrehabiliteres, sier Zander.

Stupebassenget utendørs ble satt i stand før sommersesongen begynte, og det har utvilsomt gjort utebadingen på Tøyen mer attraktiv for barn og unge. Zander påpeker at besøkstallene viser at økningen denne sommeren ikke bare skyldes folk som kommer for å trene på Nautilus, men at flere rene badegjester har besøkt Tøyenbadet.

Reklame

Hev smaken på grillmaten med disse deilige sausene