*Nettavisen* Nyheter.

Siste svindel

Mickey og Danny selger London Eye. Og sammen svindler gjengen en skikkelig sleip fyr for 50 millioner kroner. Det er tid for siste runde med "Svindlere" på TV 2 i kveld.

07.06.04 08:01

Mickey og Danny fullfører avtalen med fornøyelsesparkeieren Arthur Bond (Philip Jackson). Bond er strålende fornøyd med handelen som gjør ham til eier av turistattraksjonen London Eye. Han vet ikke at han er blitt rundlurt..

Svindlerne har planer om et skikkelig storkupp. Offeret denne gangen er Anthony Reeve (David Haig). Reeve er en grådig, og skikkelig slesk type. Han har nettopp fått kloa i en gullkantet avtale verdt 5 millioner kroner. Reeve driver med gambling i all hemmelighet og han er svak for prostituerte kvinner. For svindlerne er Reeve det perfekte byttet.

I kveldens siste episode av Svindlere setter gjengen opp en falsk gambling klubb. De spiller på hester og Albert har Reeve på kroken. Stacie spiller rollen som luksusprostituert, og Danny er hennes viltre kjæreste. Først gir de Reeve en smakebit på vinnersjansene. Han blir etter hvert overbevist, og dermed satser han svimlende 50 millioner.

På TV 2 mandag 7. juni 2004 kl. 21.45.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.