*Nettavisen* Nyheter.

Siste teppefall på randen

De tre kvinnene på randen tok et sorgtungt farvel i Florø i helgen. Det var siste gangen trioen lagt forestilling sammen.

19.12.05 11:13

- Vi har holdt på med dette i ti år. Vi har gjort så mye - show - tv-serier. Skulle vi gått på en gang til, ville vi gjentatt oss selv. Nå gir vi oss på topp, sier Kjersti Berge til Bergens Tidende.

Ti år, fem suksesser

Kjersti Berge, Marit Voldsæter og Elisabeth Moberg har spilt sammen som Kvinner på randen i ti år. Til sammen har det blitt tre suksessforestillinger som har turnert landet rundt i tillegg til å bli spilt over lengre tid i Oslo og Bergen.

De har også laget to tv-serier. Den første «Kvinner på randen av en oppskrytt aften» kom i 1998 og gjorde hele Norge kjent med flere av deres karakteristiske figurer. I 2003 kom «Taxi, taxi» som var lagt opp som en ellevill krim der kvinnenes figurer hadde sentrale roller.

Til teateret

Den siste forestillingen ble spilt i Florø lørdag.

Marit Voldsæther skal på Den Nationale Scene, og spille Pernille i «Den Stundesløse», som har premiere i mars neste år. De to andre har vært mer tilbakeholden om planene videre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag