RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Foto (Frp)

Siv Jensen: - Jeg kan gå i trappen

Sist oppdatert:
Frp-lederen er på beina igjen etter ryggbruddet.

Siv Jensen skled og falt i en båt da hun fisket i Oslofjorden med venner torsdag kveld. Hun slo ryggen og ble sendt til sykehus. Der ble det konstatert to brudd i ryggen.

- Vondt som bare det
Støtteerklæringene har strømmet på Facebooksiden hennes etter ulykken. Søndag kveld takket hun for alle hyggelige hilsningene hun har mottatt, og kunne meddele at hun har vært oppe av sykesenga.

«Jippi. Har nå klart å gå en hel trapp opp og ned- riktig nok veeeldig sakte og med litt assistanse, og vondt som bare det, men jeg klarte det!!! Stolt som bare det!»

Jensen er fortsatt innlagt på sykehuset, hvor hun må bli over helgen. Det er foreløpig ikke klart hvor lenge hun eventuelt blir sykmeldt.

- De gjør en strålende jobb
Hun har ved flere anledninger skrevet på Facebooksiden sin mens hun har vært på sykehuset. Lørdag skrev hun blant annet i en statusoppdatering, at helsepersonellet fortjener bedre forhold:

«God morgen fra sykesengen! Gjør meg mange refleksjoner om norsk helsevesen her jeg ligger, men en ting har jeg aldri vært i tvil om og får det bekreftet hver dag nå: Helsepersonell gjør en strålende jobb! Jeg har trengt hjelp til absolutt alt og møter omsorg og varme uansett hvem som er på vakt! Men de fortjener bedre forhold og det får jeg komme tilbake til i senere oppdatering!!»

Må ta det med ro
Fredag ettermiddag besøkte Frps kommunikasjonssjef Fredrik Färber og nestleder Per Sandberg Jensen på sykehuset.

- Det går etter forholdene bra. Hun har fått konstatert to brudd i ryggen, men det er to pene brudd som ikke vil gi henne noen varige men, sier Färber til Nettavisen etter sykehusvisitten.

Färber sier at Jensen nå må ta det med ro.

- Hun må holde seg i ro og gjøre bestemte øvelser for å komme helt tilbake på beina igjen. Men hun er ved godt mot og i godt humør, og er veldig glad for at det gikk så bra som det gjorde, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere