- Det er ikke akseptabelt at Trine Skei Grande går ut med støtte til Abid Raja. Hun har også blitt irettesatt av statsminister Erna Solberg, seier Siv Jensen til NRK.

Partilederen sier videre at påstanden til Raja er helt urimelig, men vil ikke utdype overfor NRK om en unnskyldning er på sin plass.

Det var i et intervju med NRK fredag, at Raja kritiserte partiets utspill om snikislamisering og båtmigranter. Raja omtalte Frps retorikk som brun.

- Vi skal si klart og tydelig fra hver gang Siv Jensen eller Sylvi Listhaug kommer med brun propaganda. Da skal ikke lenger Venstre tie. Å tie er å akseptere. Og jeg nekter i fortsettelsen å akseptere, sa Raja.

Les også: Trine Skei Grande nekter å gi seg: - Jeg har stor støtte i partiet

Venstre-politikeren fikk raskt støtte fra partileder Trine Skei Grande og flere fylkesledere. Det fikk også Frp-politiker Per-Willy Amundsen til å reagere.

- Det er så spinnvilt at man nesten ikke tror det er mulig. Det kommer riktignok mye rart fra den kanten, men denne gangen har Abid Raja gått for langt, sa han til TV 2.

Statsminister Erna Solberg sier hun er uenig i uttalelsene Frp kom med i valgkampen, men mener det likevel er feil å hevde at dette er brun propaganda.

– Frp er ikke et brunt parti som nører opp under rasisme, sier hun ifølge NRK.