*Nettavisen* Nyheter.

Siv retter blikket mot 2013

Oslo (NTB): Frp-leder Siv Jensen hadde et lite håp igjen, men rettet først og fremst blikket mot 2013 og et nytt stortingsvalg under partilederdebatten på Stortinget natt til tirsdag. Da håper hun å lede Fremskrittspartiet inn i regjering.

Valgresultatet ble et antiklimaks for Frp-lederen. Hun har ledet partiet sitt til tidenes beste resultat, men alt tyder på at det blir nok en periode med rødgrønt i regjeringskvartalet.

- Jeg må ta forbehold, men alt tyder på at de rødgrønne, det vil si Jens Stoltenberg og Arbeiderpartiet, har vunnet valget. Men dette er ikke et rop mot SV-politikk akkurat, sa Jensen i partilederdebatten i Stortinget.

Partilederen nektet å ta selvkritikk for valgkampen, men viste til Venstre og KrF som har sagt klart fra at de ikke vil samarbeide med Frp.

- Vi er også denne gang det suverent største partiet på borgerlig side. Nå må vi rette blikket mot 2013. Da håper jeg at vi slipper alt dette surret. Vi har vært klare på at vi ønsker en ny regjering. Dessverre har ikke alle vært med på det, sa Jensen.

- Frp har gått fram og levert tidenes beste valgresultat, så jeg tror ikke man skal skylde på oss, sa partilederen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.