Gå til sidens hovedinnhold

Sjåfør meldte seg etter dødsulykke

Lyngdal (NTB): En 22 år gammel mann har meldt seg for politiet etter at han tirsdag ettermiddag kjørte på en syklist i Bukkesteinstunnelen på riksvei 43. Syklisten i 40-årene omkom, mens bilføreren kjørte videre etter ulykken.

Politiet fikk beskjed om ulykken klokken 14.59 og mannen som ble påkjørt ble fraktet til sykehus med ambulansehelikopter. Livet sto imidlertid ikke til å redde og mannen døde kort tid etter ulykken.

Politiet etterlyste først en kassebil de mente var innblandet i ulykken, men sjåføren oppsøkte etter hvert politiet selv.

- Føreren av bilen meldte seg selv til politiet klokken 16.25. Han er 22 år gammel og fra Kristiansand, sier operasjonsleder Ingrid Mæhre i Agder politidistrikt til NTB.

22-åringen er pågrepet og skal avhøres videre. Det er rutinemessig tatt blodprøver av mannen. Politiets teknikere skal også undersøke bilen hans nærmere.

Ifølge Fædrelandsvennen tyder funn på ulykkesstedet på at syklisten ble påkjørt bakfra midt inne i den 940 meter lange tunnelen. Bilens sidespeil lå igjen på stedet. (©NTB)

Reklame

Best i test påskeegg 2021