RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjalu på Idol-Kurt - banket kona

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Sjalu sandefjording slo, sparket og holdt kona våken. Årsak: Han trodde hun hadde hatt sex med Kurt Nilsen.

28-åringen er satt under tiltale av statsadvokaten for å ha mishandlet samboeren sin ved flere anledninger i en tremånedersperiode i 2009 i Kristiansund og Steinkjer, skriver Tidens Krav.

Han er også tiltalt for voldtekt, for å ha rasert inventar, og for å ha slått en mann fra Kristiansund.

Spark og slag
I Nordmøre tingrett forklarte samboeren seg i detalj om enkelte av voldsepisodene hun har blitt utsatt for.

En gang de var på besøk hos et vennepar i Kristiansund, skal hun ha nevnt at hun hadde vært på fest med Kurt Nilsen og resten av gjengen i «nye» Gitarkameratene.

Det likte 28-åringen dårlig.

Da de to var på vei hjem, skal han ifølge kvinnens forklaring ha bedt henne om å slutte å skryte av hvem hun har vært på fest med, og slått og sparket henne så hardt i låret at hun måtte dra foten etter seg da hun skulle gå videre.

Han skal også ha holdt henne våken og forlangt å få vite om alle hun har ligget med, skriver Tidens Krav.

Knivtruet
Videre forklarte hun om en voldtektsepisode som varte i flere timer. Hun forklarte også at 28-åringen flere ganger har truet med å ta livet av henne.

- En gang satte han seg over meg i senga med en brødkniv. Jeg tryglet og ba for livet. Til slutt kastet han kniven veggen, før han tok en høyttaler og kastet mot meg. Jeg fikk store hevelser i ansiktet.

Erkjente
I går la han kortene på bordet. Men han var ikke i stand til å gi detaljerte forklaringer rundt de ulike voldsepisodene.

- Jeg vet at jeg har vært voldelig mot henne, men jeg greier ikke å sette ord på hva jeg har gjort. Det hun har sagt er sikkert riktig.

- Jeg dopet meg med steroider og ruset meg på amfetamin og alkohol da vi bodde i Kristiansund. Det har resultert i at jeg bare husker bruddstykker fra den tiden. I tillegg har jeg fortrengt mye.

- Nå vil jeg bare bli ferdig med denne saken, slik at jeg kan se fremover, sa 28-åringen.

Les flere saker fra tidens Krav her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere