*Nettavisen* Nyheter.

Sjalusi mulig motiv for drap i Aust-Agder

Grimstad/Oslo (NTB-Alexander Vestrum og Per-Helge Berg): En krangel om en kvinne kan være bakgrunnen for at en 37 år gammel mann ble drept i Birkenes i Aust-Agder natt til onsdag.

17.10.12 21:49

Ifølge Agderposten skal den 35 år gamle mannen, som er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, selv ha fortalt kvinnen de to kranglet om at han hadde slått ned 37-åringen og skadet ham. Deretter skal kvinnen ha varslet AMK-sentralen som deretter kontaktet politiet.

Det var ved 1.30-tiden natt til onsdag at ambulansepersonell fant en alvorlig skadd mann på en gård i Vågsdalen, nord i Birkenes kommune. Helsepersonellet forsøkte å gjenopplive mannen, men rundt klokka 2 ble han erklært død.

35-åringen ble pågrepet i en bolig i Arendal, flere mil unna gården i Vågsdalen. Politiet var bevæpnet i forbindelse med pågripelsen som foregikk uten dramatikk. Mannen ble pågrepet ved 10-tiden onsdag formiddag.

- Vi har foretatt avhør av flere vitner og noen avhør gjenstår ennå. Kriminalteknikere holder fortsatt på med sine undersøkelser, sier Sundvoll til NTB. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.