RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjanseløst i Kristiansund

OMSUND STADION (vif.no): Vålerengas rekrutter gikk på et nytt bortetap i 2. divisjon mot Kristiansund mandag kveld. Hjemmelaget vant fortjent 3-0 i en kamp der Vålerenga knapt skapte sjanser.

- Det er ikke så ofte vi gjør det, men i dag synes jeg at vi skal gi ros til hemmelaget. De står på noe vanvittig og ga 110 prosent for å vinne kampen. Det holdt i dag, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif.no.

- Det var ingen 3-0-kamp. Det var mye jevnere enn det, men Kristiansund var hakket vassere enn oss hele veien, spesielt innenfor begge boksene. Vi hadde mye banespill etter hvert, men skapte for lite trøkk. Det eneste vi skapte var gode skuddmuligheter så Kristiansund vant fortjent.

Tidlig baklengsmål - igjen
Som så ofte før denne sesongen slapp VIF 2 inn et tidlig baklengsmål. Ti minutter var spilt da hjemmelaget tok ledelsen.

- Vi kom litt bakpå i starten. Selve skuddet som gir Kristiansund ledelsen er det ikke så mye å få gjort noe med siden det skifter retning på vei mot mål, men vi mistet ballen på egen halvdel i forkant. Det bør vi unngå. Målet var å være med fra start, men vi klarte ikke å stå like høyt på banen som vi ønsket, sier Holter.

I minuttene etter målet skapte Kristiansund flere gode sjanser, men keeper Bolthof var stødig mellom stengene.

- Hjemmelaget var klart best det første kvarteret, men deretter tok vi over og styrte siste halvdelen av førsteomgang. Men vi skapte ikke mange sjanser. Vi hadde enkelte gode tilløp, men det ble alt for spedt.

Gode Mila-forsøk
De gode tilløpene var det Sebastian Mila som stod for. Først med et skudd fra langt hold som keeper måtte fiste over målet, deretter med en avslutning fra venstrekanten som strøk utenfor lengste stolpe.

Etter pause var VIF-rekruttene mer med, men skapte fortsatt få sjanser. Nærmest var et Mila-skudd i tverrliggeren og et frispark fra Steinar Strømnes som strøk like utenfor krysset.

- Andreomgang startet ganske bra og vi hadde god kontroll på Kristiansund. Vi skapte mer etter pause, men var for upresise i de avgjørende pasningene og slo for dårlige innlegg. Med litt tur kunne vi utliknet i begynnelsen av omgangen.

Ti minutter før full tid doblet hjemmelagt ledelsen da John Erik Klinge headet en corner i mål.

- Vi ble litt for små på en dødball. Stopperen var stor, men han fikk det alt for enkelt foran mål.

Tap med godt lag
På 2-0 var kampen kjørt og syv minutter senere økte Roar Henden ledelsen til 3-0 da han ekspederte et innlegg fra høyrekanten i nettet.

- Det var ikke viljen det stod på i dag. Jeg har ikke noe særlig å utsette på innsatsen til gutta, det var kanskje et par mann som var under pari. Ellers gjør gutta så godt dem kan, forteller VIF-treneren.

- Men det er veldig skuffende å tape 3-0. Det var en skikkelig nedtur. Når vi stiller så bra lag som i dag, bør vi dra hjem med poeng.

Positiv Mila
Sebastian Mila spilte hele kampen som makker til Glenn Roberts på topp. Den polske nykommeren viste tidvis gode takter mot Kristiansund.

-Mila var positiv, men vi kunne kanskje involvert han enda mer enn vi gjorde. Han stod på og jobbet godt. I tillegg hadde han noen gode skuddforsøk og ble snytt for straffe da han ble dratt ned på vei gjennom, avslutter Holter.

8. serierunde, 2. divisjon avdeling 2
Kristiansund – Vålerenga2 3-0 (1-0)

Omsund stadion

Mål: 1-0 Andreas Rødsand (10), 2-0 John Erik Klinge (80), 3-0 Roar Henden (87)

Gult kort Vålerenga: Glenn Roberts

Vålerengas lag: Øyvind Bolthof - Morten Lie, Steinar Strømnes, Fredrik Thapper (Dennis Obeng inn 87), Amin Nouri - Alexander Mathisen (Adnan Haidar inn 87), Thomas Holm (Harmeet Singh inn 65), Mohammed Fellah, Kristian Brix - Glenn Roberts, Sebastian Mila

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere