RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjarmerende Beatles-kopier

NY LÅT: Jonas Brothers er ute med ny låt, og denne gangen er det en ballade der bare Nick synger.
NY LÅT: Jonas Brothers er ute med ny låt, og denne gangen er det en ballade der bare Nick synger. (Getty Images)
De unge gutta i Jonas Brothers får unge pikehjerter til å banke - men nå er det klærne som gjelder.

(SIDE2): Jonas Brothers tar gjerne en Beatles og kopierer et av de mest berømte bildene av bandet gående ut av flyet da de nettopp har landet i USA. Klærne fra det glade 60-tallet inspirerer guttebandet og de tre hovedpersonene mikser gjerne dressene sine med en 80-talls vri.

Se bilder nederst i saken!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Boyband
Nick (15), Joe (18) og Kevin (20) Jonas utgjør trekløveret i det amerikanske boybandet som gjorde stormsuksess i landet for et par år siden. De tre har spilt og sunget siden de var smågutter og da var det kristen musikk som gjaldt. De har vokst opp med en pastor som far og en mor som underviste de tre brødrene hjemme. I 2000 fikk de en liten bror til som skal bli med på musikksuksessen på neste album.

Det har vært en del kontrovers rundt brødrene, særlig da alle tre går med såkalte purity-ringer. Ringene bærer de som et symbol på at de ikke vil ha sex før ekteskapet. Det var foreldrene deres som ba dem bære ringene og gutta selv synes det gir dem en fordel fordi de skiller seg ut fra mengden. Alle tre avstår også fra alkohol, røyk og narkotika - noe det som kjent ikke akkurat er lite av i musikk- og filmbransjen.

Slips og blazer
De er alle under 20 år og blir kledd til fingerspissene opp av trendy stylister - det går i trange blazere med gullknapper, smale slips og skjerf, smale jeans og selvsagt kule solbriller. På scenen og på den røde løper velger alle tre figursydde dresser i en klassisk kul stil. Merker de velger seg er Ed Hardy, Dior og de elsker J. Lindeberg.

- Vi er veldig nøye med hva vi kler på oss. Og vi elsker designere som Dior og Lindeberg, skal Nick Jonas ha uttalt.

Trendsettere? Ja, det synes vi nok. De er unge, smårocka og glade kristne gutter med personlig stylist - selvsagt ser de bra ut!

Les også: De stiligste tenåringene

595

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere