RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjef-bytte i Consorte

Sist oppdatert:
Teknologiselskapet må lete etter ny konsernsjef etter at toppsjefen har sagt opp.
Consorte Group har konstituert Eivind Hauglie-Hanssen som ny konsernsjef etter at Guttorm B. Johansen har sagt opp sin stilling. Oppsigelsen fra Johansen vil gjelde fra 1. februar og har vært i selskapet siden 2001.

Hauglie-Hanssen har innehatt flere lederstillinger i Alcatel og Nexans Distribusjon og har vært ansvarlig for Intelecom Norge det siste året.

- Consorte har fullført integrasjon med Intelecom og står foran et skifte av forretningsmodell. Det er ryddig med endring i ledelse nå. Målet for Consorte har vært og er å øke veksten og lønnsomheten gjennom å tilby kundene et bredere produkt- og tjeneste-tilbud. Sammen med de ansatte i Consorte har vi langt på vei lykkes med dette og jeg forlater et finansielt sterkt selskap med en solid posisjon i det nordiske telecom markedet. Consorte har styrket sin posisjon som det ledende selskapet innen IN-tjenester og avanserte call senter løsninger, sier Guttorm B. Johansen i forbindelse med en børsmelding.

- Guttorm B. Johansen har gitt et vesentlig bidrag til oppbyggingen av Consorte, til arbeidet med endring av selskapets strategi og til gjennomføringen av integrasjonen med Intelecom, sier styrets leder Bjørn Fosli.

Finansmannen Erik Henriksen kontrollerer Consorte Group og eier gjennom investeringsselskapet Sabaro Investments over 47 prosent av aksjene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere